DIY-poiminnot viime vuodelta

tammikuuta 17, 2014

Useissa blogeissa oli yhteenvetoja viime vuodelta. Mä ajattelin koota tähän nyt DIY-poimintoja vanhasta blogista, kuluneelta vuodelta kuitenkin. Viime vuonna ei tullut paljon käsillä tehtyä ja tälle vuodelle onkin suunnitelmia sitten vaikka miten paljon. Katsotaan sitten vuoden päästä mitä toteutui. Vanhasta blogista poimin kuitenkin ne vähäisetkin DIY:t ja olen niihin aika tyytyväinen eli laatu korvasi kyllä määrän.

Pilvimatto
Varmaan jokainen bloggaaja, joka vain vähänkin osaa pitää saksia kädessä. Saksi itselleen tämän pilvenmuotoisen maton. Alkuperäinen idea taisi olla lähtöisin Diy Or Die -blogista.
_DSC7547


Virkattu matto
Virkattu matto on klassikko, mutta ehkä myös viime vuosien DIY-hitti tämäkin. On muuten edelleen yksi lempimatoistani. Nyt se lämmittää jalkoja aina ensimmäisenä aamulla ja viimeisenä illalla kun sijoitin sen sängyn viereen omalle puolelle. Tämä valkoinen kude on niin pehmeää.

_DSC1981


Pääsiäispompomit

Tämä myös viime vuoden blogihitti. Jokaisen tee-se-itse-naisen ylipapitar Martha Stewartin ohjein tehdyt pompomit viime pääsiäisenä. Kevät on pompomien aikaa!

_DSC2903


Lastenpöytä

Idea, joka oli päässäni jo pöytää ostettaessa aikoja sitten. Toteutin loppukesästä, mutta ajatus oli kauniimpi kuin käytäntö. Liitutaulumaalilla maalaaminen sujui hyvin, mutta onko lapsi innostunut tästä - ei.

_DSC3066


"Artek"-pöytä

Kuin myös, idea Artek-pöydästä tuli jo heti kun kirpparilta tämän bongasin. Ensin mietin, että sopisiko koivupöytä sitten meille sellaisenaan, mutta vanhan valkoisen sohvan rinnalla se näytti valjulta. Musta maali toi siihen särmää ja uudessa kodissa, uuden sohvan rinnalla se pääsi oikein edukseen. Lempparini!

_DSC0815


Hiilipölyä-synttärilook
Kai tämäkin DIY:ksi lasketaan. Yksinkertainen synttärikattaus, varsin vähäeleiset tarjottavat saivat mukavaa piristystä puhekuplista ja liituefektistä. Käytin liitutaulutarraa ja liitutussia. Liitutaulumukit ovat lahja ystävältäni, mutta myös itse mukit on varsin helposti toteutettavissa itse, joko liitutaulumaalilla tai -tarralla.

_DSC2133

You Might Also Like

12 kommenttia

  1. Oi miten mahtava keksintö nuo puhekuplat! Meillä on juuri huomenna juhlat, harmi ettei taida enää ehtiä toteuttamaan. Tai no, meneehän se kakkukin yötöiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se liitutaulutarra on ihan mahtava keksintö! Yötöiksihän nuo tuppaa menemään, mä taisin askarrella noita kuplia vielä kun synttärisankari availi jo vieraiden tuomia paketteja. :P

      Poista
  2. Todella mahtava idea tuo pilvimatto! Olen pitkään etsinyt eteiseen kivaa mattoa, tuloksetta. Ainpa toteuttaa tämän! Kiitti! Jee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ihan älyttömän helppo ja nopea toteuttaa metritavarasta tai joku on leikellyt niitä ikean mattojakin!

      Poista
  3. Kivalta näyttää sun uusi blogi. Olenkin jo kaipaillut sun postauksia :)

    Oi, pompomit! Olin jo kokonaan unohtanut ne. Niitä täytyy kyllä joskus koittaa tehdä. Ovat niin kauniita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thih, kiitos Johanna! <3 Joo, mäkin olin vähän unohtanu ja nyt ois kiva johonkin tehdä niitä taas. ;)

      Poista
  4. Voi miten ihania kaikki! Artek-pöytä näyttää tosi hyvältä ja pilvimatostakin nyt innostuin taas, kun välillä oli päässyt koko idea unohtumaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Linda! Ja mukavaa, että säkin löysit tänne. :) Siitä vain askartelemaan nopeaa ja helppoa eteismattoa.

      Poista
  5. Tosi kivoja juttuja ja kiva, kun poimit nämä tänne uuteen blogiisi :). Sinulle on muuten haaste blogissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä postausta oli kiva tehdä ja taidanpa jatkaa vielä vähän samalla linjalla. Ehkä teen poiminnan jos toisenkin. :P Kiitos kovasti haasteesta, meenkin heti kurkkimaan mikä se on!

      Poista
  6. Kiva postaus! Tuo pilviovimatto ja pompomit ovat mun to do -listalla tälle vuodelle :)

    VastaaPoista
  7. Upea Artek pöytä, sopii hyvin yhteen sohvan kanssa :)

    VastaaPoista

INSTAGRAM | @lindsonja

Uusimmat postaukset