Retroaarteet

Parhaimmat aarrelöydöt olen tehnyt isovanhempien tai äidin varastoista, mutta silti on kova kaipuu kirpparille. Edellisestä kirppistelystä on aikaa ja sormet ihan syyhyää päästä tonkimaan niitä epämääräisen näköisiä rojukasoja. Pitäisi varmasti kirppistellä aktiivisesti, jotta oikeasti löytöjen tekeminen olisi mahdollista, mutta joskus voi käydä flaksi ja siinä se idea onkin.

Nyt olisi erityisesti haussa sopiva lampun varjostin, josta saisi tuunattua kauniin kehikkovalaisimen. Ennen metsästysreissulle pääsyä voin kuitenkin aina selailla joulun alla alelaarista löytynyttä Retroaarteet -kirjaa.

Retrot miellyttää mun silmää omassa kodissa jos ne on sopivassa suhteessa modernin sisustuksen kanssa ja kirjaa selatessa käy niin, että "Haluun ton...ja ton, voi kun löytäis ton joskus halvalla, tää on ihana, ja tää, vitsi ku ei näitä koskaan mistään löydä, haluun ton... ja ton..."

retroaarteet

Kommentit

 1. Ooooh, mikä kirja! Mäkin haluan. Toivottavasti sopiva kehikko löytyy pian, löysin itse omani paikallisen FB kirpparin kautta, kun laitoin ihan ostoilmoituksen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se kirja tais ollakin sitten itsessään jo löytö kun oli jonkun kirjakaupan alen viiminen kappale. ;) Aijjoo, toi fb-kirppis ois kans yks vaihtoehto. Ei tarvis tonkia.

   Poista
 2. Mistähän tommosen kirjan viel löytäs? Kirppistely on parasta, sormet tosiaan syyhyää :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti