Unohdetut aarteet

Lapsi tonkii Ikea-kasseista leluja ihan onnesta soikeena. Myös lelut, jotka eivät ole ikinä kiinnostaneet, ovat nyt suurimpia aarteita. Kätevää, eipähän tarvitse ostaa uusia – mut mitäs mä nyt vien sinne kirpparille?!

Tekis mieli lisätä tähän häsät: #nääonmun! ja #ahneko?

Äh.

P.s. Myös naulakko, joka ei ole ollut meillä koskaan edes seinässä, on pojalle erittäin erittäin tärkeä.

P.p.s. Olikohan mulla muuten jotain tärkeämpääkin tekemistä kuin tuijottaa fb:n vaihtorinkiä ja sitä mitä kaikkea ihmiset haluavat vaihdoksi. Kuten vaikkapa hedelmän, vessapaperia, ananaspaloja, juotavaan coca-colaan (onko muunlaisiakin), vaihdetaan jotain muumimukeja johonkin (was?), pressu, pitkä viivotin, punainen uht-maito, kilo makaronia, piimää tai "nannaa". Ihmisten rikasta mielikuvista valaisee myös innoikkaimpien vaihtajien "vaihturitoivelistat" tai sitten nämä "500g gluteiinitonta piparitaikinaa vaihtuu 1l kevytmaitoa + 1prk tonnikalaa vedessä" -vaihdot. Mah-ta-vaa-!

Kommentit

 1. I know!

  Pakkasin muuttoa varten ja kokonainen pahvilaatikollinen leluja meni kirppisosastoon! No enpä oo kirppikselle ehtinyt vielä ja kyseinen pahvilaatikko on suunnilleen aarrearkun virassa uudessa kodissa.

  Jos nyt kerää turhat lelut jemmaan, niin voiko ne antaa ensi jouluna joululahjaksi? :D

  VastaaPoista
 2. Ei ole todellista :D Pitäiskö itsekin alkaa vaihtelemaan...

  VastaaPoista
 3. Sainpas lopultakin liityttyä lukijaksi, ei oo aiemmin onnistunut (mun laitteissa varmaan vika)!

  Ihan uskomattomia nuo vaihdokit, ei oikein pysy kärryillä ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti