Uutta projektia

_DSC7320

Perjantaivapaan pyytäminen töistä on ollut yksi nerokkaimmista ideoista aikoihin. Oikein tunnen miten luovuus on alkanut jälleen pulputa. Olen niin iloinen, että työpaikka myös mahdollisti tämän. 

Ei arjen kuulu olla sellaista, että valvoo illat, koska muuten hullunmylly alkaisi alusta nopeammin. Olen vapaa-aikani suhteen vaativa ja se on myös kallista. Ajattelen liikaa, suunnittelen, ideoin, pohdiskelen mahdollisuuksia, kelaan, muistelen, harkitsen päätöksiä, sommittelen asioita mielessäni. Ihan kaiken suhteen. Se on varma, että tulevaisuudessa tahdon liikuttaa ihmisiä - niin fyysisesti kuin henkisestikin. 

Treenit ovat oma nollaushetkeni kaiken - anteeksi sanamuotoni, mutta syyttäkää Putouksen käsikirjoittajia - kreaamisen keskellä. Työ on toki tärkeää, mutta mä en halua elää tehdäksi sitä, vaan teen töitä elääkseni. 

Olen kuitenkin tulevaisuudessa myös valmis poikkeuksiin mikäli työ menee jo harrastuksesta. Yksi, ei niinkään unelmistani vaan, tavoitteistani on yhdistää kaksi rakkauttani - liikunta ja kirjoittaminen. Tänään sain vilauksen siitä ja muutaman viikon päästä tekin voitte noutaa sen vilauksen lehtipisteiltä.

Kotona työskentely ei tuntunut yhtään hullummalta, eikä tämän päivän työkaverissakaan ollut mitään valittamista. Muistipelin pelaaminen taukojumppana oli virskistävää, eikä kukaan katso kieroon jos päätän tehdä kirjoitustyön ohella muutaman etunojapunnerruksen. Kiva kuitenkin, että neljänä päivänä viikossa kukaan ei keskeytä työtäni siksi, että on hänellä kakkahätä.

Kommentit

  1. Kuulostaa huipulta :)! Mukavaa ja energistä viikonloppua sinne :).

    VastaaPoista

Lähetä kommentti