Yhtä juhlaa

Huikea kevät! Mitähän kesällä on annettavaa? Toistan varmaan itseäni kun sanon, että tuntuu, että olen taas minä. Ihanaa tehdä asioita, joista viimeisimpänä mielessä eilen yllätyksenä järjestämäni vauvajuhlat ystävälle. Mikäpä sen parempi tapa viettää omaa syntymäpäivää kuin antaa iloa muille!

Kevät on muutenkin tarjoillut parastaan. Lapsonen opettelee pyöräilemään (yhä edelleenkään hän ei halua jarruttaa), oma verenmaku suussa treenaaminen on vaihtunut vähän kokeilevampaan tyyliin, kiva viedä PT-kurssin oppeja käytäntöön. Eevelin serkkuherkku kyläili yhtenä viikonloppuna, en kestä miten pölöjä ne kaksi on. Varsinaiset räkänokat.

Vierailun jälkeen pääsiäistä odoteltiin yrjötaudin saattelemana. Pääsiäisenä käytiin katsastamassa mummin tämän vuotinen vuokramökki. Haaveiltiin jo kesällä teltassa nukkumisesta, kunnes lapsi kertoi toisen mökkipäivänsä päätteeksi, että mökillä oli sininen käärme, jolla ei ollut päätä. Mummin versiossa käärme ei ollut sininen, mutta lapsen tultua paikalle se oli kyllä jo päätön kyy. Hyyyyyyi!

Ja tosiaan pääsiäinen päättyi omaan synttäripäivään ja babyshowereihin. Muuten suosittelen lämpimästi tuota Ideacirkuksen Babyshower-kirjaa, sen täyttämisestä kehkeytyi varsin mukava ohjelmanumero ja tuleva äiti saa siitä kivan muiston juhlista, joihin voi liittää myös muita muistoja juhlista. Kuten vaikka ne kaksimetriset langat, joilla arvailimme masun kokoa - kröhm, pikkuisen yläkanttiin. Ready to POP -popcornitötsät tulostin viime tipassa googlen kuvahausta kun aika ei antanut myöden suunnitella uniikkeja. Ne herättivät kuitenkin suurta ihastusta kanssajuhlijoissa.

_DSC7363

_DSC7338
_DSC7368 _DSC7375 _DSC7382 _DSC7398


_DSC7455 _DSC7450 _DSC7458 _DSC7473 _DSC7463

Ja kakusta iso kiitos Jen! <3

Kommentit

  1. Ihanat juhlat ja aivan ihana tuo masukakkukin!! :) Pitääkin tuohon kirjaseen tutustua :) Kivaa keskiviikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! :) Joo kannattaa kysellä Ideacirkukselta siitä kirjasta, se oli kyllä ihana!

      Poista

Lähetä kommentti