Juhannusviikolta

_DSC9506 _DSC9480 _DSC9472 _DSC9486 _DSC9447 _DSC9416 _DSC9429 _DSC9436 _DSC9523 _DSC9529 _DSC9549 _DSC9551 _DSC9567

Juhannusviikkoon haettiin vauhtia Seikkailupuistosta, uusitusta liikennepuistosta ja Turun Linnasta. Ritarikierros jäi välistä tällä kertaa kun ei löydetty lähtiessä netistä aikatauluja. Sairasloman aikana valmistui myös yksi neulomusprojekti.

Vaikka ei olla edes kotona, niin juhannusviikonlopuksi piti kuitenkin käydä ostamassa pioni. Juhannus luonnollisesti aloitetaan aina uuden pallogrillin kokoamisella. Ja aamu herättiin rauhallisesti mummilassa.

Nyt on syöty isommalla porukalla valmistetut sapuskat, pojat istuu paljussa ja seuraavaksi tiristetään letut grillillä. Kelpaa!

Kommentit

 1. Ihania juhannuskuvia!! :) Ja että nuo letut kuulostaa hyvältä, pitäisköhän meidänkin.. :D Ihanaa juhannuksen aikaa! :)

  VastaaPoista
 2. Meillä puhuttiin tänään viimeksi, että joko voitaisiin mennä testaamaan tuo uusi liikennepuisto ja sovittiin, että ensi viikolla yritetään löytää sopiva väli liikennepuistoretkelle. Leppoisaa juhannusviikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Me ei olla vielä kertaakaan käyty tänä kesänä Seikkiksessä! Ja kohta on jo heinäkuu. Täytyy kyllä suunnata sinne pikimmiten. Uusi liikennepuisto näyttää tosi kivalta.
  Villatakki on ihana. <3 Voi kumpa itsekin saisi taas neulomisinnostuksen. Ideoita olisi vaikka kuinka paljon.

  VastaaPoista
 4. Oi teidän juhannus vaikuttaa olleen tosi kiva! Meidänkin pitäis lähteä tutustuun kunnolla uuteen liikennepuistoon ku se ei ollut vielä viime kerralla avattu. Minkäs ikäinen teidän poju on? vaikuttaa saman ikäiseltä kuin meidän keskimmäinen :) Nyt sain itseni myös klikattua lukijaksi :) ja menen etsimään sut instagramista, toivottavasti löydän :)

  VastaaPoista
 5. Näyttääpä kivalle teidän seikkailut! Ihanat kuvatkin taas :) Turun linna oli meillä vuosi vai kaksi sitten ihan hitti, poika tykkäsi ja meitä pelotti että milloin vartija häätää ulos kun meno oli aikamoista :D

  VastaaPoista
 6. Liityin lukijaksi, mukavaa syksyä. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti