Mustaakin mustempaa

_DSC9355 _DSC9363 _DSC9357 _DSC9399

Viime viikkoisessa bloggaajatapaamisessa pääsimme tutustumaan ihaniin Zinotin tuotteisiin ja Magia Graphicsin printteihin. Goodiebagista löytyi mm. servettejä, pellavapyyhe ja printtikortteja. Kotiinviemisiksi ostin vielä Musta5101-sarjaa tiskipöydälle ja kauniin Mayn tarjottimen.

En ole aiemmin törmännyt mustiin tiskiharjoihin ja -rätteihin. Jo ajatus siitä, että nekin voisi näyttää hyvältä tuossa esillä, oli todella kiva. Tiskirätti on 82% bambuviskoosia ja ensikäytöllä ainakin tuntui myös hyvin toimivalta. (Mulla on myös samantapaisesti bambusekoitteesta itse neulomia tiskirättejä myös käytössä.) Nyt pitäisi saada parveke vielä kalustettua, niin saisi tarjottimellekin oikean funktion.

Mustavalkoinen printti sopii kivasti yhteen Mustan tuotteiden kanssa (ensimmäinen kuva). ;) Goodiebagissä oli myös kiva Magian korttisarja, jolle pitää myös keksiä jokin arvoinen paikka!


Kommentit

 1. Olen itse ostanut mustia tiskiharjoja Ikeasta, siitä on jo tosin aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, se on muuten niin, että mitä Ikeasta ei löydy niin sitä ei tarvita. En oo kyllä viime aikoina törmännyt... :P

   Poista
 2. Kivasti sopivat nuo mustat tuotteet tuohon tiskipöydälle. Ja tuo Mayn tarjotin on kyllä kaunotar - omani on piilossa, jottei tytär sitä elokuussa muuttaessaan vie mukanaan - vaikka sen hänelle alun alkaen tuolla bloggaajatapaamisessa ostinkin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin tykkään kyllä hurjasti. Tarvitsi tosiaan saada parveke kuntoon, jotta pääsisi kunnolla käyttöön tuo tarjotin! (Hih, pidä sinä vain se vielä piilossa ;) )

   Poista
 3. Mistäköhän lie tänne eksyin :)

  Loistava tuo teksti tuolla Happy Joen vieressä :) Mää etin viime syksynä mustia tiskiharjoja ja löysinki jopa niitä: Haaparannasta Ica Maxista ja jopa Valintatalosta Eldorado-merkkisiä (jotka oli järkyttävän huonoja). Keväällä tuli Sinille "griliharja" tummanharmaana, vaihdoin siihen vaan oikeen vaihtopään :) Samoihin aikoihin oli Kodin Ykkösessä Sinin konsulentti ja pyysin niiltä että sais mustanki harjan.. Ja jesss, kauppoihin ilmesty nyt pari viikkoa sitte Sinin musta tiskiharja (tosin vaihtopää on edelleen valkonen).. Tuota Musta 5101- tiskiharjaa en oo vielä raskinu ostaa..

  VastaaPoista

Lähetä kommentti