Ready to PO.P

Näinhän se menee, ensin meni monta kesää hääriessä kaasona ja nyt juhlitaan vauvoja yksi toisensa perään. Ja sehän sopii mulle! Tykkään aina mahdollisuuksien mukaan askarrella ja tehdä itse, jos ei muuta niin edes pikkujuttuja. "Salaisuus piilee detaljeissa." Juhlat järjestettiin nyyttärimeiningillä ja mä tein mokkapalamuffareita. (Ei ulkonäöllä pilattuja, mutta tuli sairaan hyviä!) 

Tällä kertaa sai jättää ne "ready to pop" -popcornit unholaan, sillä vauva on jo saatettu onnellisesti maailmaan. Tuore äiti on kuitenkin jo innokas PO.Pittaja, joten halusin jotain siihen liittyvää ja keksin askarrella Polarn O. Pyretin lahjalaatikosta sydämiä kuppikakkuihin. Ripottelin herkkujen päälle vielä punaraitateeman mukaisesti Marianne-rouhetta. 

Ja niin ikään teemaa mukaillen annoin, jo etukäteen, lahjaksi suloisen punaraitaisen shortsihaalarin. En kuitenkaan halunnut mennä vauvajuhliin tyhjin käsin, joten tein vielä viemisiksi sukkapuskan. Kiva ja käytännönläheinen lahja myös aikuisille. (Vaikka onhan nuo pienet pastellisukat kuitenkin vähän suloisempia kuin koon 45 tennissukat!)

_DSC9221 _DSC9216 _DSC9240 _DSC9283 _DSC9287 _DSC9290 _DSC9304 _DSC9320 _DSC9336 _DSC9338

Nyyttikestityksen lisäksi ohjelmassa oli lahjojen avaamista, terveisten kirjoittamista vieraskirjaan, kuva-arvailua ja aikakapseli. Kuva-arvaus oli hauska ohjelmanumero, josta sai monet kunnon naurut. Jokainen vieras sai siis tuoda mukanaan oman vauvakuvan, joista sitten arvuuteltiin, että kuka kukin on. Yllättävän vaikeaa! 

Toinen kiva "ohjelma"idea tuli vauvan äidiltä. Hän halusi, että jokainen kirjoittaisi lapselle kirjeen, jotka hän voi sitten lukea täytettyään 18 vuotta. Kuulostaa ihan sci-fi-sarjalta ja kuulostaa hurjalta, että silloin eletään vuotta 2032.

Kokoonnuimme siis kaikki juhlimaan pientä suloista O:ta. Vanhat lukijani ehkä osaavatkin yhdistää, että tähän perheeseen on vuoden sisällä mahtunut syntymän ilon lisäksi paljon suurta surua, mutta olen iloinen, että perheessä on nyt yksi pieni pirpana, joka antaa isosti voimaa! Ihanaa O, että olet täällä! <3

Kommentit

 1. ihana juhlakalu ja tosi kiva tuo haalari! oon ihastunut haalareihin nyt lapsilla, näin kesällä on superhelppoa pukea sellainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on kyllä suloinen pieni ihme!
   Joo tuo haalari oli mustakin ihan vastustamaton! Jotenkin simppeli, mutta kuitenkin söpösti tyttömäinen!

   Poista
 2. Oi että miten supersuloisia juttuja!! Ihania idea noidin muffinsseihin, tosi näyttävää. Ja hei hyvä tuo motto, täytyykin pitää mielessä. Voi että miten suloinen tuo pieni vauvakin! Miksi sen unohtaa niin pian, millainen vastasyntynyt on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri, juuri muuten kävin kurkkimassa sun blogissa vanhoja juttuja, mutta en jättänyt mitään jälkeä siellä seikkailusta. :)
   Jos vaan aikaa riittää niin teen jonkin pienen jutun, koska se voi olla yllättävänkin iso juttu muiden mielestä ja kivasti sydämet huomioitiinkin. Joten se on ihan hyvä mantra käytettäväksi. ;)
   Niinpä, vaikka hän onkin keskoskokoa, mutta onhan ne vaan tosiaan aina niin pieniä, ettei sitä millään muista.

   Poista
 3. Voi ei mikä pieni <3 ja hei tosi ihana idis nuo cupcake-koristeet !

  VastaaPoista
 4. Niin ihanasti taas kirjoitettu. Tää on täällä taas ihan tippa silmäkulmassa. Mun ihana prinsessa <3 Tytön PO P.in neuletakki on sentään ehtinyt muutamaan kuvaan mukaan. ;) Ootan vaan et tyttö kasvaa ja saa mennä viel lisää ostaa kaikkia ihania PO P.in vaatteita ja siis tuo shortsihaalari on niin ihana. <3 Iso kiitos kun toit sen ja sukkapuskaa ei meinaa raaskia purkaa.

  Muffareitten koristeet oli kyllä niin parhaat. Ihan paras idis PO P.ittajalle! Ja kirjeetkin suljettiin raidalliseen PO P.in lahjarasiaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Voi muru! Ai niin ja mä ihan unohdin mainita, että nuo kirjeet meni sitten tuonne laatikkoon. ;) Ja tuota neuletakkiakaan en tajunnut. :P

   Poista
 5. Onpa vain ihanat juhlat ollut. Loistava teemakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli kyllä hienot järjestelyt vauvan äidin siskolta! :)

   Poista

Lähetä kommentti