Ebben talvihaalari


En ole mikään maailman valveutunein lastenvaatetrendien seuraaja, vaikka genre mua miellyttääkin. Siispä, törmätessäni Ebben aivan ihanan väriseen talvihaalariin PikkuOtuksen kaupassa, en tiennyt, ettei Ebbellä ole aiemmin ollut talvivaatteita.

Googlettamalla en löytänyt mitään tietoja tai vertailupohjaa, joten laitoin kyselyä ja PikkuOtuksen Jenni vastasikin nopeasti ja ystävällisesti vinkkasi, että ihana mini. -blogiin on tulossa alekoodi. (Tuo alekoodi on muuten voimassa vielä tänään ja huomenna!) Tässä nyt siis muille etsijöille mun ajatukset ja kokemukset Ebben haalarista.
Tilasin n. 104 cm pituiselle poitsulle koon 110 cm ja se tuntuu juuri passelilta. Itseasiassa haalari on ulkomitoiltaan ihan samankokoinen kuin Molon välikausihaalari (koko 110). Ebben haalari on ohuempi kuin luulin, mutta se johtuu varmasti siitä, että se meidän kaksi talvea palvellut Mini Rodinin haalari oli ihan tajuttoman paksu ja paikoin jopa liian kuuma lämminveriselle ja liikkuvalle lapselle. Pidän tämän haalarin istuvasta mallista ja väljyyttä löytyy kuitenkin sen verran, että villa-asu mahtuu väliin.

Nuo murretut värit tuntuvat aina miellyttävän mun silmää ja sen sinisen MR-haalarin jälkeen ajattelinkin, että kumpa löytysi uusi haalari armeijan vihreänä tai sitten jokin kaunis ruskea. Haalarissa on lahkeissa lenksut ja lumilukot, jotka löytyvät myös hihansuista. Haalari on hengittävä ja vedenpitävä (8000/8000) ja teipatut saumat. Toivon myös, että nuo lahjeheijastimet pysyvät paremmin kiinni kuin Mini Rodinissa. Mutta paras ominaisuus haalarissahan on sen tämän haalarin hinta!Haalari oli kyllä muutenkin pojan itsensä mieleen, mutta viimeinen silaus oli kun haalariin on aplikoitu oma nimikirjain!

Talvi saa nyt tulla!

P.s. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.
P.p.s. Onpa ihanaa kun sain edellisen postauksen kautta tunnelukon auki ja voin taas keskittyä näihin "tärkeisiin" asioihin. Ja miten ihania lukijoita minulla onkaan! <3

Kommentit

 1. Tosi hyvältä näyttää ja kiva, että sait hyödynnettyä alen :)! Tosiaan Mr:n haalareiden muhkeutta ei varmaan pysty lyömään, mutta se ei välttämättä ole huono asia, niin paksuja (ja osin myös painavia..) ne ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan sattui kerrankin alekoodi niin sopivasti! :) Kiitos vielä. Joo, kyllä mäkin tuon keveyden nyt laskin niiden plussien puolelle kuitenkin. Viime talvenakin käytettiin tammikuun loppuun asti vk-haalaria.

   Poista
  2. Haittaako, jos linkkaan tämän postauksen vielä oman blogin puolelle, puku näytttää niin superhyvältä teidän poitsun päällä :)?

   Poista
  3. Saat ilman muuta linkata! :) Ja siis niin kyllä minustakin, meni nyt tällä mamalla ostos nappiin et on vielä ihan pojan näköinen tuo puku.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää!! Ja vinkeät kuvat söpöliinistä. :)

  VastaaPoista
 3. Hyvän näköinen haalari ja asusteet kanssa, ja suloinen poika! :)

  Mutta eikö tuo Molon keltainen haalari ole toppahaalari?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack tack!

   Ja KIITOS tästä! Siis mähän en tosissani näitä kyllä tiedä ja vk-haalarina olen tuon fb-kirpulta ostanut, mutta ihmettelin kyllä, että miten tarkennuttiin sillä viime talvena helposti tammikuun lopulla, kunnes vasta vaihdettiin paksumpaan Mini Rodiniin. :D Ja sittenhän nuo ovat kyllä aika identtiset Ebben kanssa...

   Poista

Lähetä kommentti