Mut silti se on niin cool...

Kesä(loma) oli ja meni...no aikalailla ajat sitten. Tai siltä se ainakin tuntuu. Mutta se loma oli ihan huippu! E on syntynyt lomailemaan. Kysyy aina perjantaisinkin, että "Alkoiko nyt loma?" Toivottavasti saan jossain kohtaa jotain kuvapläjäystä tännekin näytille. Jotenkin surullista, että arki on monesti sellaista sykkimistä, että vasta lomalla tajuaa miten huippu ja cooli tyyppi meillä asuukaan.

Ystäväperheisiin on syntynyt ja on syntymässä paljon vauvoja, ja mä olen entistä enemmän huomannut miten iso poika mulla on. Mutta ei ole jotenkin yhtään haikea olo, sillä niistä kaikista megaraivareista ja ärsyttävistä äänistä (joita se päästää alituiseen) huolimatta, ne hyvät hetket on ihan superhyviä. Kuvassa yksi näistä viime sunnuntailta. 

Näitä vaan vois olla vähän useammin...


Tyyppi aloitti päiväkodin ja sen aloitus on sujunut hyvin. Itseasiassa me ei kyllä oikeastaan tiedetä, että kuka sitä päiväkotia käy.... Koska se päiväkotityyppi on kuulemma useasti muiden lapsen esimerkkinä miten totellaan sääntöjä, miten istutaan paikallaan, tehdään mitä käsketään ja syö kaikkea ja aina kaiken. Sellainen, joka huomaa kukat pöydällä ja kehuu niiden kauneutta hoitajille.

Että joku ihan eri tyyppi.

Mut onneksi viimeistään autoon päästyä alkaa kuulua tuttu vinkuna.

Mut silti mä haluun...

Huh!


Kommentit

 1. Voi mikä tyyppi. Ihana! Ja niin tutulta kuulostaa tuo käyttäytyminen - vaikka meillä siitä aikaa jo onkin;)
  Upeaa syksyn alkua sinne - oikein hyviä lomia Tyypin kanssa;)

  VastaaPoista
 2. Ihana toi "tuttu vinkuna"!! :D se on hieman ärsyttävää, kun tietää jo sekuntia ennen, että nyt alkaa rutina.. Meillä se on nimenomaan rutinaa, sellaista kun kaikki on olevinaan niin kamalan raskasta.. Yritä siinä sitten opettaa positiivista ja ratkaisukeskeistä ajattelua 5-veelle! Tsemppiä hoidon alkuun, tosi hienosti tuntuu alkaneen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo uskon kyllä. Meillä on tosiaan ihan sellaista viiltävää vinkunaa, mut ihan yleisesti nuo lapset päästelee kyllä tosi ärsyttäviä ääniä. Oli se sitten vinkunaa, mankunaa tai rutinaa. :D

   Poista
 3. Mahtavat kuvat. Tuo toka alkaa ihan hymyilyttää ja hyvä tuuli tarttuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Kyllä toimii itsellekin samalla periaatteella tää kuva.

   Poista

Lähetä kommentti