Omppuja ja onnistumisia

_DSC0826
_DSC0835
_DSC0842
_DSC0889

Eilinen meni täysin rennoissa tunnelmissa äidin luona. Sellainen kunnollinen "löysät pois" -päivä. Tänäänkin oli virta aika vähissä, mutta ryhdistäydyin kuitenkin tein Personal trainer -koulutuksen teoriakokeen ja ilokseni vieläpä läpäisin. Tällä viikolla ei ole opiskelut maistuneet ja olin valmistaunut menemään suoraan uusintaa. Olen niin iloinen. Nyt tuntuu, että jaksaa taas lukeakin kun ei ole enää "pakko". Äiti antoi eilen mukaan säkillisen omenoita ja leipasinpa (ehkä tuoreelle PT:lle hieman vääräoppisesti ;) ) herkkuopalkinnon suorituksesta. Nam! 

Pojat kävivät, sillä aikaa kun minä rustailin koetta, hieman tsoppaamassa ja löysivät E:lle talvikengät. Ei ihan mamman makuun, eikä oikein matchy-matchy tulevien haalareidenkaan kanssa, mutta lapsi itse tykkää! Koko kenkäkatras pitää kuitenkin uusia, joten ehkä nuo eivät talven ainokaisiksi jää. 

Ja niitä kenkiähän piti sitten päästä kokeilemaan, miten toimii potkutellessa. (Hyvin toimii!) Pitkästä aikaa nappasin kameran mukaan ja napsimme hieman syyskuvia. Kotipihalle palattiin taskut tupaten täynnä tammenterhoja. Ihanaa syksyä!

Kommentit

Lähetä kommentti