All hallows eve

Eli toisella kotimaisella sanottuna pyhäinpäivän aatto. Meidän mammaporukka vietti ensimmäistä kertaa halloweeniä. Tuntuu hassulta, että näille meidän kekaroille tämä juhla on varmasti tulevaisuudessa ihan peruskauraa, "aina ollut". Mitään erityisiä perinteitä meillä ei siis juhlaan liittynyt, paitsi tietysti ne naamiaispuvut ja pelottavaa syötävää. 

Aika kammottava ilta siitä kuitenkin kehkeytyi. Vai mitä luulette kun laitetaan samojen seinien sisälle meidät kuusi äitiä, kuusi 4-vuotiasta esikoista ja kolmesta lapsesta koostuva (pari vuosikurssia) nuorempi junnukerho. Vaan eipä siinä vielä kaikki...kuvitelkaapa ensi vuosi kun sopassa kirmaavat vielä kaksi tämän syksyn vauvaa ja pari ensi kevään nyyttiä. 

...tai sitten lapset ja isukit jäävät suosiolla kotiin ja äidit kokoontuu jonkun muun kuin mehuboolin ympärillä.


Kiitos Jenna kun taas uskalsit luovuttaa teidän kodin termiittien käsiin, seuraavaksi vuokrataan joku betonibunkkeri treffejä varten!

* Ilta toteutettu yhteistyössä ihan mahtavan mutsijengin kanssa. Kiitos! <3

Kommentit

 1. Heh, teillä on ollut vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Kuulostaa ihan meidän mammatreffeiltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin! Luulen, että joka porukalla on tää sama meno kyllä. :P

   Poista
 2. Hah, betonibunkkeri kuulostaa hyvälle eilisen menon perusteella. :D
  Kivaa oli, kiitos. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, ihme, ettei mitään sattunut - kenellekään eikä millekään. :D

   Poista
 3. Kivan kuuloista teillä ollut. :) Mä aina niin kateellisena luen ja kuuntelen näitä mammatreffi juttuja, voi olispa mullakin sellasia täälläpäin et olis saman ikäisiä Olivian kanssa ja äitien kans tulis hyvin juttuun isommalla porukalla. No onneks on ees pari sellasta joita näkee perhekerhon ulkopuolella joilla melkein samanikäiset kuin Olivia. Tosin en mä kyllä tiiä nauttisko mun seurasta pitemmän päälle mikään iso lössi naisia, taidan välillä höpötellä ja liian avoimesti puhua asioistani. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihana porukka ja sellaisen toivoisin jokaiselle äidille. Tosi kiva, että sieltäkin löytyy kuitenkin muutamia joiden kanssa voi treffailla. Ja hyvähän se vaan, että on avoin! <3

   Poista
 4. Betonibunkkeri, heh! ;) Kannatan!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti