Böö! Haamumarenkeja

lokakuuta 30, 2014



Meillä on huomenna mammaporukalla (lapsinemme tiätty) ihka oikeat halloween-kemut. Jokainen tuo jotain syömistä ja herkkuja tullessaan. Me viedään pöytään pastasalaattia ja haamumarenkeja, jotka toteutin tällä ohjeella. Haamut eivät ole niin täydellisiä kuin piti, eikä edes valkoisia. (Enkä tiedä mitä olisi pitänyt tehdä toisin, että ne olisivat...?) Mutta aika hauskoja silti. Pikkumies ainakin on ihan innoissaan.

Tässäpä siis sinulle, joka halusit tehdä jotain kauhistuttavaa (mutta aika söpöä) halloweeniksi, mutta et saanutkaan aikaiseksi. Et tarvitse kuin munia ja sokeria sekä tietysti uunin. Ensin ajattelin, että en edes kuvaa näitä kun tuli niin rumia, mutta ei kai haamujen pidä nättejä ollakaan. Lisäksi nuo Eevelin keräämät lehdet olivat aika kammottavan sopivaa rekvisiittaa. Vaahteranlehti kuivuessaan näyttää ihan kalman kankeuttamalta kädeltä! 

Lisäksi kaapista löytyy myös hämähäkkitikkareita, jotka löytyivät - mistäpä muualtakaan kuin -Tigerista! Juhlitaanko siellä halloweenia? Täällä touhutaan semmoista aikalailla ensimmäistä kertaa...



You Might Also Like

16 kommenttia

  1. Höh! Kirjoitin kommentin väärään postaukseen...kännykällä kun yrittää.
    Meinasin siis sanoa että kiitos suloisesta leivontavinkistä.Aion kokeilla marenkihaamuja viikonlopun lastensynttäreille.Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siellähän se kommentti oli toisessa postauksessa. Ei haittaa! ;) Eikö olekin vaan aika söpöjä, mielestäni ehkä parempia näin epäonnistuessaan. Kiva, että tuli vinkille heti käyttöä!

      Poista
  2. Hiih, aika ihania!! Ja tuo kuvastaa juuri minua: "sinulle, joka ajattelit tehdä jotain halloweeniksi mutta et saanutkaan aikaiseksi"! Kovasti oli taas suunnitelmia, mutta taitaa jäädä suurimmalta osalta taas suunitteluasteelle.. No, vähän on askarreltu. Marenkeja voisi tosiaan tehdä! :) hyvä vinkki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Jotenkin suloisia kaikessa epäkammottavuudessaan! :D Joo, mä olisin kans voinut tehdä vaikka mitä mutta ei tässä arjessa kyllä ehdi tämän enempää, mutta olen tyytyväinen näihin. :)

      Poista
  3. Hienoja haamuja! :)
    Mä olen ollut muutamia kertoja itse Halloween-juhlissa, mutta Iinekselle nämä tämänvuotiset taitavat olla ensimmäiset. Vaikka olen itse Halloweeneissa juhlinut niin jotenkaan en ole osannut ottaa sitä omaksi juhlaksi ainakaan vielä, että se esimerkiksi meillä kotona millään tavalla näkyisi... Ehkä sen takia, kun siihen ei ole lapsesta asti tottunut. Mutta näille meidän lapsille se tulee varmaan olemaan perusjuhla muiden joukossa, kun tuntuu että Halloween tulee täällä Suomessakin vuosi vuodelta tutummaksi. Ja ehkä sitä itsekin alkaa tulevina vuosina Halloweenina kotia jotenkin koristamaan. :)

    Illalla nähdään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, aika vähän vielä näitä juhlia on. Joistain blogeista olen bongaillut pari vuotta, mutta muuten ihan vierasta mulle koko homma. Ja tuo on niin totta, meidän lapsille tää on jo ihan perusjuhla varmasti.

      Poista
  4. Tässä lukee tuo Katrin kommentti uudelleen, mutta minun allekirjoituksellani ;) Teiks jotain? En mut PITI, on tämän vuoden halloweenin teema täälläkin. Huomenna ajattelin testata homeista käsipizzaa illan kotikatsomoon. Saa nähdä jääkö sekin piti-asteelle... Mutta ihania haamuja - hauska vinkki! Hurjaa halloweenviikkistä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, mitähän tää sekoilee. :D

      "Piti" on hyvä teema aina, mä olen yleensä tosi viime tipassa...jos ollenkaan. Ei meinaa tässä arjessa ehtiä kaikkea mitä haluaisi järjestää.

      Poista
  5. Hui, miten hurjan näköisiä, hyvällä tavalla. :) Ehkä mäkin nyt uskaltaudun vielä joskus tekemään marenkeja, kun kerran säkin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä tosi "hurjia" :D Joo ne on helppoja, eikä niiden ulkonäön kanssa ole niin justiinsa.

      Poista
  6. Eikä, mulla just paistuu haamumarengit uunissa! Hauska sattuma! :) tosin saattaa olla että nää on halloween-hitti joka puolella. Söin tällaisia eilen lastenkemuissa ja tänään päätin kokeilla itse kun huomenna tulee vieraita. Laitoin sekaan vielä mariannecrushia, katotaan kuin ämmän käy! En oo koskaan tehny marenkia ennen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Eikä, aika hauskaa! Nää on varmaan joku hitti tosiaan. Oi, marianne! Onnistuiko?

      Poista
  7. Siis niin hienoja nuo haamut!!! Meillä oli viime vuonna juhlat ja tänän vuona Halloweenia juhlitiin ekan kerran viime viikon sunnuntaina (ajoin lasten kans kuvailemasta vielä kavereille juhlimaan :)), tänään lapsilla oli juhlat hoidossa ja ens viikon perjantaina juhlitaan meidän mammapoppoolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on!! Joo, kyllä nää juhlat nyt selkeästi rantautuu enemmän ja enemmän.

      Poista
  8. Moikka, mulla on blogissa arvonta käynnissä vielä viikonlopun ajan, ajattelin vinkata tännekin jos et oo vielä osallistunut :) http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

    VastaaPoista

INSTAGRAM | @lindsonja

Uusimmat postaukset