Clasun pallovalot ja glögihulluus

lokakuuta 29, 2014


Omasta workshopistani intoutuneena, jätin jalustan hollille olkkariin ja otin muutaman tunnelmakuvan. Virallinen joulunavaus on juhlallisesti suoritettu asentamalla (toiseksi lemppari sisustuskauppa) clasusta bongaamani pallovalot olkkariin. Siellä on taas niin herkullisia valaisimia, että ai että! 

Glögiä menee tällä hetkellä enemmän laki sallii ja kyllästymistä odotellaan saapuvaksi jo ennen marraskuun loppua. Tämä syksyn ja talven välimaasto on myös yksi lempivuodenajoistani. Se on aikaa, joka oikeastaan pakottaa rentoutumaan iltaisin.


P.s. Tajusin juuri, että meidän kodista on blogissa todella vähän kuvia, siihen nähden, että joskus on sisustuspainotteiseksi blogiksikin kehuttu. En tiedä itsekään, että mihin kategorioisin tämän...jokin perhesekamelska?

You Might Also Like

12 kommenttia

  1. Ihania tunnelma kuvia :) Glögi on kyllä just niin parasta, ihme etten ole vielä yhtään sitä juonut. Pitää korjata pikapikaa tilanne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! :) Äkkiä korjaamaan tilanne. Meillä on jo ensimmäiset joulutortutkin leipastu. Mä olen ihan jouluihminen henkeen ja vereen.

      Poista
  2. Pallovaloihin ihastuin minäkin jo viime kuussa, kun nappasin ne matkaani Turun Olssonilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne on kyllä niin ihanan kauniita kaikessa yksinkertaisuudessaan ja nuo klasun valot oli tosi edulliset. :)

      Poista
  3. Tosi kauniita kuvia! Minäkin kävin tänään ostamassa pallovalot ja niihin vähän Halloweeniin sopivia väripalloja. ;) glögipullon laitoin ja kaupassa ostoskärryyn, mutta sitten palautin sen takaisin hyllyyn, kun ajattelin että täytyy nyt vielä malttaa.. Ajattele miten hölmöä! Olisihan se kotona kaapissakin voinut odottaa, mutta näin tunsin hillitseväni impulssejani varmaan paremmin.. :D jos sitten ensi viikolla aloittaisi joulunajan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Oi, halloween-valopallot kuulostaa hienolta! Mi-tä? :D en voinut hillitä, oot niin höpsö. ;) No, ensi viikolla marraskuu niin ei tunnu enää niin hölmöltä se glögin juonti. :D

      Poista
  4. meillä on kans valoja vaikka kuinka mutta mä en jotenkin osaa/muista ikinä pistää niitä päälle, niin tuntuu hölmöltä roikottaa niitä missään. vähän sama kynttilöiden kanssa meillä, jalkoja ja tuikkukippoja olis vaikka kuinka mut nekin näyttää vaan hölmöiltä jos ne ei koskaan pala :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin usein jää laittamatta päälle kun mä olen ihan hysteerinen noiden kanssa ja en voi nukkua jos ei ota yöksi johtoa seinästä. :D Ja sama juttu, välillä paiskaan kaikki tuikut kaappiin kun ärsyttää että ne on mukahienosti siinä pöydällä. Feel you!

      Poista
  5. Minäkin olen jo glögikauden korkannut. Kässäkerhossa siemailimme kylmän kelin liennytykseen kupilliset ja sen jälkeen on tullut pariin otteeseen naukkailtua flunssalääkkeeksi. Toimii, ainakin tuli vähän parempi mieli tukkoisesta nenästä huolimatta :) Kaunista tunnelmaa taas sulla, Sonja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin hyvää!! Oi, kiitos ihanasta kommentista! :)

      Poista
  6. Taidan kokeilla noita haamuja viikonlopun synttäreille.Kiitti suloisesta / "pelottavasta" vinkistä.Aineksetkin tosiaan löytyy kaapista.Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastasinkin sulle jo tuonne toiseen kommenttiin. --> :)

      Poista

INSTAGRAM | @lindsonja

Uusimmat postaukset