Kipin kapin kirpparille


Vein pari kassilta pojan vaatteita Lasten Seesamiin Kaarinaan. En ole ennen myynyt siellä, joten mielenkiinnolla odotan, mutta vaikuttaa lupaavalta. Olen kerran kiertänyt Seesamissa itse enkä mitään löytänyt, mutta tuntuu tavara kiertävän hyvin, joten aloittaa vähän säännöllisemmät retket tähän aarreaittaan. Erityisen kiva yllätys myyjänä oli, että hälyttimet ovat ilmaisia. Tosin itse en kokenut niitä kauheasti tarvitsevani, sillä moneen vaatteeseen kirjasin hinnaksi 0,50 e tai 1 e, joten jos joku kokee sellaisen tarpeelliseksi varastaa niin menkööt. Plussaa myös nettisovelluksesta, josta voi seurata myyntiä ja jossa voi tehdä hintatarrat (tätä en tulostimen puuttuessa kyllä itse kokeillut).

Muutama merkkivaate oli myös mukana, mutta ennen kuin ehtisin henkaria laittaa niin ainakin Mini Rodinin haalari ja Popin kuoritakki lähtivät toisen naisen matkaan. Toivottavasti kassan kautta (koska toisesta puuttui se häläri!) En ole koskaan käynyt sellaisella livekirpparilla, vai miksi niitä sanotaan, mutta tuntuu, että ihmiset tykkäävät ostaa tuotteen kun näkevät myyjän. Tosin, mietin oliko se omalla kohdalla eduksi kun räkä poskella, reikäleggareissa ja pipo silmillä sulkemisaikaan huhkin hyllyyn tavaraa. Tai ehkä juuri se oli se inhimillinen tekijä!

Kuten kuvasta näkyy paikka numero 44, vielä ainakin tämän viikon loppuun asti! Mukana myös jonkin verran pienempää vaatetta kun varastoihin oli jäänyt. Palaan sitten kertomaan miten tavara liikkui.

Edit: Kysyinpä siis Seesamista, eli laput todellakin tulostetaan paikan päällä, en tiedä miten mä onnistuin ymmärtämänä tämän väärin. Joten ilman muuta kannattaa käyttää Kirppaikalle-ohjelmaa myyntitarrojen tekoon, niin voi seurata myyntiä vielä tarkemmin.

P.s. Kiitos ihanista kommenteista, vastailen niihin huomenna ajan kanssa. Nyt kaadun sängynpohjalle. Kuitti!

Kommentit

 1. Pitäis kai itsekin kokeilla tuota kirpparia. Pelkkää hyvää olen kuullut. Ei van millään jaksa. Plääh :D Niin hienoa kun muut jaksaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä kans aika innoissani tästä nyt, en oo aiemmin saanut aikaiseksi vaikka paljon olen kuullut hyvää. Ja nopeasti sai myös myyntipöydän, etenkin kun ei ollut ihan kauheasti mulla väliä, että mikä pöytä. :)

   Poista
 2. Seesam on siisti kirppis, olen siellä käynyt ostamassa muutaman kerran mutta myyntipaikkaa ei ole ollut. Kiva kuulla, miten sulla meni. Kuulostaa alku ainakin lupaavalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä todella siisti ja ihanaa, että myös kirppisyrittämisestä on tullut viimeaikoina sellaista, että siihen panostetaan!

   Poista
 3. Dodiin, onpas hyvä syy taas poiketa sielläkin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä menen tänään tarkistamaan mitä on jäljellä! :)

   Poista
 4. Mä kävin just eilen Seesamissa ja tein taas ihania löytöjä. Jos vaan pääsisin niin kävisin ainakin kerran viikossa jos en kakskin kertaa, kun aina siellä jotain kivaa on. :) Eiköhän ne tulosta ne tarrat siellä kirpparilla, ettei tarvii tulostinta omistaa. Meinaan itsellä oli paikallisella lastenkirppiksellä myynnissä, jossa on se kirpparikalle, et voi netistä seuraa, niin et näkyy nimi ja hinta kun sen on tietsikalla kirjoittanut. Mutta meillä tuolla ainakin sanottiin ettei niitä oikeen ees voiskaan kotona tulostaa kun jokaisella tarvis sitten olla tarra arkkeja kotona ja se olis vähän hankalaa. Joten siis eka ne kirjoitettiin kotona ja he tulostivat ja sitten sai itse laittaa ne tuotteisiin. Ja on tosiaan kiva kun voi seurata kotona mitä on mennyt ja miten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi vitsi, enpä tajunnut sitä kysyä. Täytyykin kysyä tuo ja editoida sitten tiedoksi postaukseen jos noin on. Koska sittenhän se on ihan superkätevää!! Hölmö minä. :D Joo siis tuo ohjelma kyllä tosi kätevä, vaikka niitä tuotteita ei mulla nyt sitten näy kun kirjoitin käsin. Kylläpä harmittaa! Kiitos Laura infosta! <3

   Poista
 5. Oon käyny siellä kerran ostamassa ja kiva paikka kyl oli :) menossa ehdottomasti toistekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä, vaikutti kyllä tosi kivalta! :)

   Poista
 6. Olen myynyt ja ostanut, koukuttava paikka. Lähes aina teen ihania löytöjä, vaikken edes tiennyt mitään tarvitsevani
  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on se ostamisen perusta. ;) Mäkin jäin nyt kerrasta koukkuun!

   Poista
 7. Voin myös ehdottomasti suositella Seesamia sekä ostajana että myyjänä. Ihanan siisti ja hyväkuntosta tavaraa myynnissä. Kirppari Kallea suosittelen myös, niin kätevä seurata saldoa ja myyntejä ja helppo hinnotella. Plussaa ilmaisista häläreistä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti