Rakastan


Piti tehdä ihan oma postaus tälle. Olen rakastunut uudelleen tähän blogiin - ja teihin! Olen blogannut enemmän tai vähemmän jo usean vuoden ajan. Olen (monen muun bloggaajan tavoin) kehittynyt todella paljon vuosien aikana. Blogi kirjoittajaansa opettaa. Mutta ikinä ennen mikään blogeistani ei ole tuntunut näin omalta ja kivalta. Ja tässä taannoin kun kyselin mielipiteitänne ja toiveitanne, niin joku kertoi pitävänsä erityisesti banneristani, siitä tuli hyvä fiilis. Itsekin pidän siitä! (Harvoin osaan olla ylpeä tuotoksistani.)

Ja kunnon blogivuodatuksen vuoksi on sanottava rehellisesti, että meidän perheessä mylvii tällä hetkellä monin tavoin. Tasainen arki (tästä perjantaipostauksesta huolimatta) on vain toiveissa. Tunteet vaihtelevat laidasta laitaan. On surua, huolta, pettymystä jopa pelkoakin, toisaalta on myös toiveikkuutta, onnea ja iloa sekä positiivista jännitystä. No eipähän ole ainakaan tylsää. Nyt kuitenkin huomaan, että blogin on entistä tärkeämpi kanava. Purkaa ajatuksia tai kertoa hömppäjuttuja kun muu elämä menee liian syvälliseksi. Viettää aikaa perheen kanssa, ottaa kuvia ja jakaa se ilo. "Hei, elin tässä hetkessä ja nautin siitä!"

Olen saanut uuden draivin bloggaamiseen ja postausideoita tulee koko ajan. Toivottavasti ehdin ne jopa toteuttamaan. Kuitenkin, aivan erityisen ihanaa tästä tekee se, että kommenttiboksi on aktivoitunut. Siitä iso iso ISO kiitos teille. Se on jotenkin koko tämän homman suola. Ei ne lukijamäärät, vaan saan ihan älyttömästi energiaa päivään kun huomaan, että kommenttiboksissa on keskustelua kirjoittamastani aiheesta. Saan teidän kommenteista myös ideoita postauksiin.

Siispä kii-tos! <3

---
Olen tällä hetkellä sairaslomalla inhottavan niskajumin ja päänsäryn vuoksi. Yritän päästä "varsinaisten" blogipostausten pariin taas mahdollisimman pian! Piis out!

Kommentit

 1. Ihana, positiivinen ja energinen postaus :) Antaa sitä myös lukijoille, kiitos <3

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus! 💕 Kiitos itsellesi mahtavasta blogista! Inspiskausia tulee ja menee ja kiva että sinulla on sellainen. Samaa mieltä kommenteista! Niitä kurkkailee aina työpäivänkin lomassa. Vähän kuin ala-asteella koulusta kotiin tullessa katsoi postilaatikosta olisiko tullut kirjettä kirjekaverilta! Kutkuttavan jännittävää! :)

  VastaaPoista
 3. Eilen illalla kirjotin hirmu pitkän kommentin puhelimella ja sitten se koko systeemi sekos, hemmetti! :D Mutta siis, ihana postaus! Kivaa että intoa riittää, se kyllä välittyy lukijoillekin. Ja tosiaan mielellään tätä lukeekin, sopivasti kaikkea löytyy. Ja lämmin fiilis kyllä paistaa läpi :)

  Minäkin oon ihan innoissani bloggaamisesta nyt! Monta vuotta vaan luin paaaljon blogeja (lue: elin blogien kautta :D) mutta nyt on kiva kun viimein uskalsin alkaa ite kirjottaa. Enkä oo koskaan aikasemmin oikein osannu kommentoidakaan kellekään vaikka oisin useemman vuoden blogia seurannu. Mutta on kyllä niin huippua saada niitä kommentteja! Siis että oikeesti on onnistunu herättämään ajatuksia, vitsit se on kivaa. Ja se vertaistuki, sinäkin niin ihanasti rohkaisit siinä mun Mamma romahti -postauksessa. Kiitos <3 Ja nyt on ihan uudella tavalla uskaltautunu muillekin kommentoimaan, kivaa vaihtaa ajatuksia. Huippu harrastus etten sanois!

  Voimia teidän perheen mylvintään <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti