Tämän hetken lemppariblogit

lokakuuta 10, 2014

Listasin hieman omia tämän hetken lemppariblogeja. Niitä, joihin tulee herkimmin klikattua heti kun uusi postaus näkyy blogilistoilla. Sivupalkista löytyy lisää huippublogeja. Ja vielä olisi ollut paljon ihania ja maininnan arvoisia blogeja. 

Tein tällaiset kategoriat, hieman sen mukaan mitä asioita erityisesti siitä blogista "etsin". Vaikka nämä kaikki menisivat hienosti, ainakin jollain tavalla, yhden perheblogit-luokittelun alle, mutta tässä siis viiden kategorian kolme suosikkia. Puss och kram!

"LAPSELLISET"


Tällä hetkellä ihanan vauvantuoksuinen blogi. Paljon ihania lastenvaatteita.



Blogi, jossa yhdistyy mukavasti pohdinnalliset postaukset ihanaan sisustukseen ja lastenvaatteisiin.



Suht uusi tuttavuus. Visuaalisesti ihana blogi lapsiperheen arjesta.


(LAIF)STAILIT


Tämä myös tuoreimpien löytöjen listalla. Samaistuttava ja helposti lähestyttävä blogi. Inspiroiva.




Kaunis sisustus. Monet postauksista menevät viihteen sijaan sinne hyödyllisten listalle. Tykkään!

Tekisi mieli laittaa tähän vain yksi sana. Aito. Halusin valita vähän pienempiä blogeja, mutta tässä perheessä vain on sitä jotain!



SISUSTUKSELLISET




Tähän kotiin muuttaisin ihan milloin vain. Sisustusratkaisuja, joita en olisi itse osannut ajatella.


Tämäkin niitä blogeja, joissa kehusanat olisi aika latteita. Niin ihana se on. Ilo varmasti niin kirjoittajalle kuin lukijallekin.


Yksi åblogilaisisita ihanan tohkeissaan  - juuri nyt uudesta kodista. Tämän projektin edistystä on ilo seurata.


ASIALLISET


Hölmöläinen, rakas, joka on niin tuore äiti, ettei ole vielä itsekään ymmärtänyt sitä. Tuleva superäiti.

Hyviä kirjoituksia äitiydestä ja perheestä. Höystettynä laadukkailla kuvilla. Et tule pettymään!




Kirjoittaja on yksi blogimaailman henkilöistä, joihin samaistun vaikka blogissa ei taida olla edes hiuskarvan vertaa näyttänyt itsestään.

KUVAUKSELLISET



Ah, lempikategoriani. Vaikka tässä ei olisi sanan sanaa. Seuraisin. Mutta miten oivaltavaa tekstiäkin täältä löytyykään. Sydän!


Tällä tyypillä on valtavan hieno taito kuvata hetkiä. Kauniita sävyjä. Tunteita. Vähän sanoja, mutta ne ovatkin ihan turhia.

Rauhallinen. Inspiroiva blogi, joka vain soljuu eteenpäin. Kuin kaunis musiikki, joka rauhoittaa.




Löytyikö tuttuja tai uusia tuttavuuksia?


You Might Also Like

42 kommenttia

  1. Kiitti vinkeistä! Monta tuttua ja seurattua listalta löytyi, mutta myös uusia ihania! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löytyi! Muuten (tää voi nyt kuulostaa tyhmältä, mutta) mun teki mieli tehdä joku inspiraatio-kategoria, johon sun blogi olisi ehdottamasti kuulunut. <3

      Poista
  2. Mä oon nyt aika otettu! Ja oletan että isosiskonikin. Kiitos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä on kyllä veressä tuo kuvaaminen. <3 Aivan kertakaikkisen ihania ootte.

      Poista
  3. Voi miten paljon uutta luettavaa! Kiitos tästä :).

    <3 Hannele
    http://www.rakkaudellahannele.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä. :)
      Sullakin kivannäköinen blogi, tulenpa visiitille!

      Poista
  4. Oikein hyviä blogeja! Omia lemppareita löytyy myös tosta listasta :) kaikista tuorein tuttavuus on Hiekkaleikkejä ja krissenshown olin matkan varrella unohtanut. Kiva kun palautit mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja siinä myös yksi lemppari, mutta varmasit mun lukijoille jo tutumpi tapaus. ;) Joo käypä lisäämässä ne lukulistalle. :P Niin ja onnea hei, bongasin sut kaksplussan listalta - onnea! <3

      Poista
  5. Käääk, kiitos paljon! Hienoon joukkoon oon päässyt! Tästä sain itsellekin ns ajankohtaista luettavaa, huippua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä! Onneks olet postaillut pari aihetta sivuaa postausta niin ei jäänyt ihan orvoksi tässä perheblogien joukossa. Teidän koti on vain niin huippu (ja vähän kyllä salaa toivon niitä vauvapostauksia enemmänkin... <3 )

      Poista
  6. Oi, iso kiitos! <3 Omalle blogille tulee jännästi niin sokeaksi, että tällainen tunnustus tuntuu ihan mielettömän hyvältä :) Ja pitääpä kahlata blogit läpi, tuolla oli ihan kauheasti uusia tuttavuuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kyllä aina tykännyt sun blogista, mutta tosiaan näin ulkopuolisen silmin, musta tuntuu, että sä olet nyt jotenkin kuoriutunut. En osaa selittää tarkemmin, mutta jos jotain blogia kuvaa sana ihana, niin Sattumalta on sellainen.

      Poista
  7. Oiii!! Kiiitos tosi paljon!! ♥ ♥ Olenpa otettu, että pääsin tällaiselle listalla noin upeiden blogien joukkoon!!! :) Olipa piristävä alku viikonlopulle, suurkiitos ♥ Pakko kysyä, että mitä toi "Tämäkin niitä blogeja, joissa sanat on aika latteita." tarkoittaa? En varmaan ymmärtänyt? :) Ja kiitos listasta, löytyikin monta uutta ihanaa blogia mihin pitää käydä paremmin tutustumassa ♥ ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äääh, olenpa huonosti muotoillut kun nopeasti kirjoittelin. Tarkoitin, että sanat ei riitä kuvailemaan vaan kaikki adjektiivit tuntuu latteilta. :D Käypä ihmeessä tutustumassa. <3 Ja todellakin kuulut tähän listaan. Puss!

      Poista
    2. Hahaaa, mietinkin tuota hiukan..;) Että jos sanat latteita, niin mitä ihmettä teen tällä listalla :D :D Miten ihanasti korjasitkaan! Ja kyllä, löytyipä monta ihanaa blogia ja monta uutta lukulistalle, kiitos niistä!! Hyvää viikonloppua ♥

      Poista
  8. Ihana sinä, kiitos. Ihmiseltä, jonka kuvat ovat i h a n i a, tämmöinen tunnustus on ihan mahtava. <3 Joukossa oli monta omaakin lempparia ja muutama uusi löytö, kiitos.

    VastaaPoista
  9. Kiitos vinkeistä! Oli kaikki uusia tuttavuuksia, joten menen into piukeena kattelemaan mitä nämä ovat! :)

    VastaaPoista
  10. Kiitos ihanasta tunnustuksesta! Monet olivat ihan uusia tuttavuuksia, täytyykin tutustua tarkemmin! Mutta muutamia omiakin lemppareita löytyi joukosta... Sinulla itselläsi on ihastuttava blogi! Taidan liittyä lukijaksi! :)

    VastaaPoista
  11. Täytyy käydä tutustumassa, suurin osa ei ollut ennestään tuttuja ^^

    VastaaPoista
  12. Voiiiih, kiitos tunnustuksesta ja hienosta listauksesta! Paljon tuttuja blogeja mutta monia uusiakin klikattavia!

    Mitä, ai minä olen siis asiallinen? :D Mulla on kyllä ollut vähän vaikeuksia linjata blogiani, enkä itse osaisi sitä edes kuvailla. Hömppää, humppaa ja pohdintaa. Menee aaltomaisesti (pitäisi varmaan varastaa sinun blogin nimi? :D). Mutta hei, on niitä hiuskarvojakin nähty, viimeksi kesällä: http://sunnuntailapset.blogspot.fi/2014/07/hurmaava-jurmala.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun teki mieli laittaa myös tuohon kategoriaan lainausmerkit, mutta jätin ne pois. Ajattelin, että avautuis. Mut ei sit. ;D Joo sun blogi on ihan mahtava just sen takia, että jutut menee vähän samalla tavalla kun mullakin.

      Oho, käynkin heti katto kun en nyt heti muista! :P

      Poista
  13. Voi että, onpa ihanaa, olen ihan hämilläni ja hölmissäni!! Vaikka tietty myös vähän tohkeissani.. ;) No heh.. Mutta siis tosi ihanaa, olen tosi otettu!! :) Sinun tekstisi on aina kirjoitettu niin sujuvasti ja kuvat huippuja, on suuri tunnustus saada olla tällä listallasi! :) Ja tosi piristävää, koska en ole viikkoon jaksanut kirjoittaa mitään, uuden kodin remppa ja oikeastaan pelkät keittiösuunnittelut ja normiarki kahden taniaisen kanssa on vienyt kaikki mehut..

    Kunpa ehtisin tutustua tämän listauksen blogeihin, kaikki vaikuttivat todella mielenkiintoisilta!! :) Kiitos kun jaksoit listata, palaan tähän varmasti myöhemmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä varmasti nyt on vähän hiljaisempaa sun blogissa, mutta todennäköisesti siellä odottaa sitten aina palkinto remppapostauksen muodossa. ;)

      Kiva, että tää on näin tykätty postaus. :)

      Poista
  14. Oi oi, kiitos kovasti. Lämmittää mieltä tämä. <3 Paljon oli tuttuja blogeja joukossa, mutta ihan uusia todella hyviltä vaikuttavia. Mun täytyy palata tänne paremmalla ajalla vielä klikkailemaan.

    VastaaPoista
  15. Tää oli kiva! Täytyykin tutustua, sillä olen kaipaillut lukulistalle lisää luettavaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtia, mietin, että kiinnostaako tämän tyyppinen. Hyvä juttu. Voisin joskus tehdä linkitä blogisi tyyppisen myös...

      Poista
  16. Kiitos, oon tosi otettu! <3 Aika mahtavaan joukkoon oon päässyt mukaan!! :)

    VastaaPoista
  17. Minäkin kiitän kunniasta päästä tälläiselle listalle! Kiitos <3. Sun blogi on mulle just sellainen, jonne klikkaan heti, kun näen uuden postauksen ilmestyneen! Lempikastia siis :). Siksi tämä tunnustus lämmittää hurjasti.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että toimii toiseenkin suuntaan. ;)

      Kiitos ihanasta kommentista. <3

      Poista
  18. Voi kiitos! Tästä tuli kyllä niin hyvä mieli :)) Täytyy kyllä kurkkia muutkin blogit läpi :)

    VastaaPoista
  19. Oi kuinka kiva listaus. Uusia tuttavuuksiakin löytyy tutkittavaksi. :)

    VastaaPoista

INSTAGRAM | @lindsonja

Uusimmat postaukset