Todellinen meikkipussin päivitys

Mulla oli tässä muitakin juttuja tulossa, mutta koska olen niin lapsellisen innoissani uusista meikeistäni, niin täytyyhän ne esitellä tältä istumalta. Kun toiset opettelivat viidennella luokalla meikkaamaan ja polttamaan röökiä, mä harjailin Barbien tukkaa ja mietin kai sitä kotona vielä kehtaa kotia leikkiä. Eikä siitä meikkaamisesta tullut mun juttu myöhemminkään...eikä röökaamisesta.

Ei siis löydy mitään teini-iän tyylikokeiluja tai noloja luokkakuvia karseilla kajaleilla. Noloin taitaa olla kasiluokan kuva, jossa mulla on ihan jäätävät siistimättömät kulmakarvat. (...Ja pikkuletit, jotka ei oo yhtään nolot, ettäs tiiätte!) Jos ei vielä tullut selväksi, niin meikkaaminen on just niin paljon mun juttu, että mun meikkipussikin on sellainen terveyssidepaketin mukana tullut ihan hirvee pussukka.

Jokin korkeampi voima sai minut kuitenkin astelemaan kauppareissulla kosmetiikkaosaston (jouduin ihan tosissani hakemaan tätä sanaa - ei siis taida kuulua sanavarastoon...) kautta. Siellä oli Lumenen BB-voide aika hyvässä alennuksessa ja ajattelin ostaa sellaisen koska A) Sain eilen viimeisiä vetävältä meikkivoidepurkilta kylmän pierun neulepaidalle (kai se lähtee pesussa!!) ja B) Olen mainoksissa kuullut, että BB-voide on joku hyvä juttu.

Tässä naisellisuuspuuskassa päätin repäistä ja päästää myös uskollisesti palvelleen Rimmelin aurinkopuuterin paremmille meikkausmaille ja uusin myös puuterihuiskun (onko se edes sellainen vai onko se vain Juicen keksimä sana Marilyn-biisin lyriikkaan). Tuo söpö Baby Lipsin (täytyykö näiden nimien olla lain mukaan aina korneja tai jotain?) huulirasva on myös heräteostos - kun halvalla kerran sai! Uusi ripsiväri on jo kaksi viikkoa vanha juttu, mutta kuuluu kuitenkin näihin meikkipussukan tuoreimpiin tapauksiin.


Luotan siis kosmetiikassa erityisesti edulliseen hintaan. Lumene taitaa kuitenkin edustaa parhaiten minun kosmeetikkatuotteissani. Käytän Lumenea paljon koska se on kotimainen, ne tuntuvat toimivan sekä niiden pakkaukset ovat kauniita ja käytännöllisiä - eikä se hintakaan yleensä hirvitä. Eettiset ja ekologiset arvot nousisivat varmasti kriteerilistalla mikäli tämä käyttö olisi suurempaa kuin kaksi ripsiväriä ja yksi puuteri per vuosi. Toisaalta minulla on sellainen fiilis, että Lumene täyttää kyllä nämäkin osa-alueet aika hyvin (ja nuo tarjouksessa olleet sattuvat vieläpä kuulumaan tuohon Luene Natural Code -sarjaan).

Nyt menen opiskelemaan, että onko tuo BB-voide edes meikkivoidetta ollenkaan...

Mites teillä? Onnistuuko kauppareissu ilman meikkiä vai kuuluuko ehostus intohimoihin?

Kommentit

  1. Mä meikkaan vaan jos on jotain erikoisempaa menoa, eli yleensä korkeintaan kerran kuussa. Ilmankin pärjää mainiosti. :D

    VastaaPoista
  2. Mulla on toi meikkaaminen mennyt lapsena ihan samaa kaavaa kun sulla.. Ja tosiaan nolointa luokkakuvissa taitaa olla just se kun ei niitä kulmiakaan oo siistitty, no ei taida olla vieläkään, joten sama nolo rata jatkuu vaan... ;) Mä en oo koskaan osannut meikata enkä osaa vieläkään. Mun luotto meikkeihin kuuluu colosen meikkivoide, puuteri, joskus aurinkopuuteri mutta oon vähän laiska laittaa sitä sekä sellanen hopea juttu.. joo en ees muista sen nimee, no sitä laitetaan tohon luomen ja kulmakarvan väliin, sen mä sentään tiiän.:D Ja sitten mulla on aina se sama ripsiväri eli sensain 38. Ja näitähän mää en enää vaihda kun oon hyviksi todennut.. En jaksa tuntitolkulla viettää aikaa miettien siellä kosmetiikkaosastolla et mikä näistä meikkivoiteiden sävyistä on mulle se oikea (monesti oonkin siskolle soittanut et minkä mä oikeen otan, Hups) ja sitten se ripsiväri, hitsi mistäs mää tiiän millanen sen harjasosan tulis olla et se olis hyvä.... Nyt oon tyytyväinen kun mulla on nuo luottojutut niin senkun vaan ostaa aina samat uudet kun vanhat loppuu. Mä voin mennä kauppaan ilman meikkiä ihan hyvin, joo asun maalla, mutta voin lähteä kaupunkiinkin niin ettei oo kuin meikkivoidetta ja puuteria. Mutta ne mä laitan melkeinpä aina vaan kun ulkoilen tai sitten lähden jonnekkin ja vaan sen vuoksi, että ne suojaa ihoa. Varsinkin jos ulkoilee paljon, niin kannattais käyttää meikkivoidetta ja puuteria, meikkivoide suojaa ihoa cuperosalta (miten lie se kirjoitetaan) ja colosen irtopuuteri taas suojaa talvella esim. pakkaselta ja voidaan myös käyttää lapselle. Monet laittaa tuota colosen irtopuuteria siis lapselle talvella niin ei posket palellu pakkasesta, jos sitä pakkasta siis tulee. :)

    VastaaPoista
  3. Mä oon toooosi laiska meikkaamaan. Haluisin kyllä osata, koska aina kaupungilla peilistä kattoessa oon ihan valju muiden rinnalla. Mun meikkipussissa on kans Lumenea ja sit jotain Dermosilin juttuja. Lähinnä mulla on mineraalipuuteri, poskipuna, kulmaväri ja valokynä. Joku ripsakin on, mutta se meikkien poistaminen on niin työlästä jos on ripsaria. Eli sitä laitan vaan juhliin, jos silloinkaan. Pitäs vissiin opetella :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti