Jouluhommia
Blogi päivittyy nyt erittäin epäsäännöllisesti. (Kiitos muuten kaikille viime postauksen tsempeistä. <3) Syksyn pimeys on saanut mut ihan lamaantuneeksi. Töiden jälkeen on vaikea saada itsestä mitään ylimääräistä irti. Olen yhtä väsynyt nukuin sitten 5 tai 10 tuntia. Heti kun oli hetken lunta, oli sisälläkin paljon valoisampaa. Uutta lunta siis odotellessa.

Tänään kuitenkin pakotin itseni leipomaan pipareita E:n kanssa. Poika ei meinannut pysyä enää housuissaan kun odotti siitä asti kun joku aika sitten kaupasta yksi paketti piparitaikinaa ostettiin. Ja nyt on voittajaolo!

Viikonloppuna nappasin Ikeasta tuollaisen leivonta-alustan ja nyt en tiedä miten olen pärjännyt ilman sellaista. Joka euron arvoinen pikkuhankinta. Viime aikoina meillä onkin taas leivottu vähän enemmän...tai no kolme kertaa tänä syksynä, mutta se taitaa olla kolme kertaa enemmän kuin koko vuonna.

Olen pikkuhiljaa tuonut meille enemmän ja enemmän joulua..tai oikeastaan talvea. Valesypressi pääsi olkkariin ihanaan suureen anopilta saatuun Karhulan lasitölkkiin ja hyasintit keittiön ikkunan ääreen kasvihuoneeseen. Olohuone on muutenkin kokenut pienen muutoksen. Pieniä palasia löytyykin jo instagramista. Nyt vain odottelen hetkeä, että ehdin napata teille kuvat päivänvalossa.

Mites teidän jouluvalmistelut?

Kommentit

 1. Ihana pieni leipuri! <3

  Ja tosiaan, täälläkin on vihdoin havahduttu, että jouluun on alle kuukausi! Jotain ihan pientä ja pikkuisen jouluista kotoa jo löytyy, mutta isommat jutut vielä odottavat ensi viikkoon.

  Pitäisi ostaa itsekin piparitaikinaa, että pääsisi vähän leivoskelemaan. Jos sitten vaikka jossain vaiheessa tekisi ihan itsekin taikinan, mutta tuo valmistaikina on ihana päivän pelastaja, kun ilma näyttää siltä, että ulos ei viitsi lähteä ja tyttö alkaa hyppiä seinillä niin sitten kaivetaan taikina pakkasesta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se joulu tulee aina sitten kuitenkin tosi yllättäin. Joka kerta! Mäkin ajattelin tehdä itse taikinan vielä, mutta tosiaan. Päivät käy niin vähiin, että taidetaan ehkä sittenkin mennä kaupan taikinalla maaliin asti. Mutta tuo on kyllä tosi huippujuttu lasten kanssa. Ympärivuotiseen käyttöön?

   Poista
 2. mä ajattelin tehdä samoin kun viime vuonna eli ostaa valmiit piparit ja koristella vaan ;) tänä vuonna vois apgreidata sen verran että jos jostain löytyis piparintuoksuinen tuoksukynttilä, haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuu, no toi on tosi hardcorea! :D Just hyvä idea! Meiltä löytyy kyllä kans aina Annas-pipruja kun ne on niin hyviä.

   Poista

Lähetä kommentti