Uudistunut kaunis Avelia

Huomisesta alkaen turkulaisia ja Turussa vierailevia hemmotellaan oikein urakalla. Sisustusliike Avelia avaa ovensa uusissa upeissa tiloissa. Pääsimme viime viikolla åblogilaisten kanssa tutustumaan ennakkoon Avelian uuteen kotiin.

Liike löytyy siis jatkossa Ruissalon telakka-alueelta, kauniista vanhasta 1800-luvun loppupuolella rakennetusta, telakkarakennuksesta. Avelian kaunis industrial-tyyli ja luonnonmateraalit ovat mitä sopivin juuri tähän ympäristöön. Avelian ovien takaa aukeaa aika vastustamaton sisustuksen maailma. Olen ennenkin hihkunut miten inspiroidun itsekin aina uudelleen ja uudelleen kun kuulen tarinoita, joissa yrittäjä totuettaa omia unelmiaan. Niinpä olikin mukava päästä kuulemaan myös tarina Avelian takaa, yrittäjän Mari Håkansin itsensä kertomana.

Suosittelen lämpimästi vierailemaan Ruissalossa. Ja nyt onkin hyvä mennä vaikka vain fiilistelemään tunnelmaa, sillä Aveliassa aukeaa huomenna myös kahvila.

Kyllä Turussa vaan osataan!

(Kiitos myös teille muut åblogilaiset, kun järjestitte taas mukavan tapahtuman meidän iloksi.)


Kommentit

 1. Oli ihana ilta! Olet kyllä saanut kauniita kuvia! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanasti välittyi tilan upeus ja illan tunnelma näistä kuvista! Upeita kuvia!! Tuonne pitää kyllä mennä käymään ajan kanssa, harmi kun en päässytkään viime viikon iltaan..

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat kuvat ♥ Paikan upeus tulee hienosti esille!

  VastaaPoista
 4. Ai että mikä tunnelma näistä kauniista kuvista välittyy! Tuolla on ihan pakko poiketa, kiitos vinkistä! :) <3

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia olet Sonja ottanut <3 Tuo liike on vaan niin unelma <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti