Herkistelyä joulun alla (ja pieni arkivinkki)


Eilen käytiin meidän ihanalla mammaporukalla syömässä. Perinteeseen kuuluu, että edes kerran vuodessa jätetään isit kotiin pärjäilemään lasten kanssa, jotta mammat voi jutella niin, että kaikki ovat kerralla kuulolla. Ilman, että yksi käyttää lasta pissalla, toinen imettää, kolmas selvittää kinaa ja neljäs korjaa lasten riekkumisesta osumaa ottanutta pöytää (jep, suora kuvaus edellisestä tapaamisesta).

Olen tästä useasti höpötellyt, mutta tuntuu etuoikeutetulta, että meillä on näin kiva jengi. En olisi ennen Eevelin syntymää osannut ajatella mihin tuo lapsi (ja pitämäni blogi!) minut vielä viekään. Päädyin porukkaan alunperin niin, että (tosi) vanhassa blogissani oli arvonta, jonka voittaja tuli noutamaan pottinsa heti kun olimme muuttaneet Turkuun. Uusi sydänystäväni ja ensimmäinen äiti-sellainen houkutteli minut mukaan perhekahvilaan, jossa tämä meidän jengi sitten tiivistyi. Ihan mieletöntä! Ilman tuota sattumaa, saattaisin treffailla nyt jotain ei-yhtään-niin-huippismutseja. Jos linjoilla on uusia äitejä niin osallistukaa rohkeasti alueen perhekahviloihin ja muihin rientoihin. Mutta varo, voit vaikka rikastua uusilla ystävillä!

Kolme tuntia hurahti taas ihan silmissä. Vaikka aluksi tuntui vaikealta saada sovittua kuuden perheellisen menoja (vieläpä joulun alla), niin ei se mahdotonta ole. Tässäpä siis tosi simppeli arkivinkki: 
Ravintolaillallinen keskellä viikkoa, katkaisee arkiviikon mukavasti. Jaksaa taas kummasti painaa töitä ja kuunnella mukeloiden väsykiukkuja. Laita Doodlen kalenteri kamuille jakoon, varatkaa pöytä hyvästä ravintolasta ja nauttikaa pöytään kannetusta ruoasta ilman äitiäitiäitiiii-huutoja. Suosittelen rohkeasti kokeilemaan myös muita ajankohtia kuin vain jouluna! ;)


P.s. Aurajoki, Tuomikirkko ja sen kuusi iltahämärässä. Kodin ja työpaikan väliä suhatessa aina välillä unohtuu miksi Turku on niin ihku! <3

Kommentit

 1. ♥♥♥! Mua nauratti ihan hirveesti toi eka kappale, se oli just niin kuvaava! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Ihan hullua menoahan se on kun kaikki on koolla. :D Täytyy pitää kiinni tuosta, että ainakin kerran vuodessa keskenämme. ;)

   Poista
 2. Ihanat iltakuvat! Olimme eilen naisporukalla myös Tårgetissa ja ne, joille jälkkäri mahtui, nauttivat samaista kuvan brownieta.
  Loistavaa, että pidätte kiinni tapaamisestanne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Hyvä ravintola kyllä, vaikka tein ehkä virheen kun söin "samaa" kuin pari viikkoa sitten Mamissa ja se oli kyllä parempi. Brownie oli kyllä hyvää, joskin vähän liikaa mulle. (Tiedän, tosi outoa...) ;) Kyllä pidetään. Kyllä pidetään ja olispa hauskaa jos lapsetkin kasvais niin kiinni, että voisivat hengailla myös isompina yhdessä.

   Poista

Lähetä kommentti