Kiitos hyvästä hoidosta!

Eilen alkoi pienimmän joululoma. (Itse menen vielä maanantaina ja sitten onkin enää kaksi yötä jouluun. Hui!)  Kolmelle ihanalle hoitajalle lähti tämmöiset pienet muistamiset, joiden oheen laitettiin myös joulukorttikuva. Perhepäivähoitajalle on jotenkin helpompi hankkia jotain pientä kun on käynyt hänen kotonaan ja tietää hieman tyyliä. 

Mutta nämä lahjat suunniteltiin ja tehtiin yhdessä, koko perheen voimin. Sopii hyvin päiväkodin tämän syksyn teemaan, jossa kannustettiin joka kuukausi perheitä tekemään yhdessä asioita ja tuomaan niistä hetkistä aina kuva naulakon kaapin oveen. (Tehtäviä olivat mm. metsäretki ja piparien leivonta.) 

Joulukoristeet tehtiin Eevelin kanssa askartelumassasta ja kylkeen myös parit joulupiparit. Purkkiin sujautettiin myös (tietenkin) Fazerin sinistä. Isi maalasi purkkien kannet ja teipattiin karkkitangot kylkeen.

Edellisessä postauksessa tuli kuitenkin niin kiva idea, jonka laitan ehdottomasti korvan taakse. Sopii hyvin jos hoitajia on ryhmässä useita. Nimittäin leipomolahjakortti, jolla hoitajat voivat hakea jotain tarjolle esimerkiksi palaveria varten. Tähän voi tietysti liittää mukaan myös sitä jotain itse tehtyä.

Ja loman kunniaksi alkaa (joulu)siivous!

Kommentit

Lähetä kommentti