Kuusipostaus
Tietenkin kuusi ansaitsee oman postauksensa. Aiempina vuosina kuusella ei ole ollut niin väliä kun pyhät on vietetty reissussa. Vaikka viime vuosina onkin pikkujoulukuusi saatu, jotta E on saanut koristella. Edellinen kuusi sai häädön kuitenkin jo ennen joulua kun alkoi varista. Eilen haettu kuusi löytyi jo heti papan kuivurin pihalta, ei tarvinnut mennä edes metsään asti.

Oi miksi oi miksi, sen muistaa vasta siinä kohtaa kun kuusi on jo sisällä, että ne koristeet! Vaikka tykkäänkin erityisesti siitä, että kuusessa on vanhoja koristeita, mutta ihan kaikki ei kuitenkaan omaan silmään näytä kivalta. Kun taas nelivuotiaan mielestä riittää, että siinä on naru, jolla ripustaa... tai ei sekään liene kovin tärkeä kriteeri.

Eipä sillä, ei mennyt valohommatkaan niinku Strömssöössä. Ei löytynyt viime vuotisia, joten R kävi nohevana miehenä ostamassa uudet. Vaan eipä ollut valosarja, vaan valosarjan jatke. Joulupöhkö siis kiiruhtaa aatonaatonaattona takaisin kauppaan ja riemuitsee kun löytää -50% hyllystä hienot ledit kuuseen. Siis ULKOkuuseen. Nyt kuusen päälle on heitetty tuollainen lediverkko. On se komia ja ainakin kirkas. (Yritän maastouttaa nuo johdot tuonne oksien keskelle.)

Mut hei meillä on kuusi. Vieläpä lapsen itsensä sahaama. ("Tein sulle, pappa, vähän alkua. Sahaa loput.") Suurin kuusi meidän kodissa ikinä. Tuuhein ja nätein kuusi ikinä. Niin ja nyt myös kirkkain kuusi ikinä... Jos itämään tietäjät suunnistais nyt, niin ne soittais kohta meidän ovikelloa, niin kirkkaita nuo on.

P.s. Muut blogit taitavat hiljentyä jo jouluun, mutta luulen, että täällä intoillaan ainakin huominen vielä tätä ensimmäistä kotijoulua. Oikein jännittää!

Kommentit

 1. Täällä valvotaan kuin ihmeen kaupalla kinkkuvahtina - huomenna voi nukuttaa..mutta mikäs tässä, joulua odotellessa :)

  Aivan ihana kuusi! Oikein hyvää joulua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taidetaan valvoa ensi yö kun kinkku on edelleen keskeltä jäässä, vaikka toista päivää jo sulateltu. :D Kiitos! <3 Samoin sinne.

   Poista
 2. Ihanaa joulua koko perheelle! ♥

  VastaaPoista
 3. Ihana E, mä tein vähän alkua sahaa loput. :D Ja mä en ees tajunnut noita valoja ennen kuin luin, oli ihan pakko katsoa vielä uudestaan kuvat että millaset ne valot oikeen oli.. Meillä on joka joulu ollut kuusi, meillä kun aina osa aatosta vietetään. Mutta miksi se pitää aina tuoda vasta aatonaattona tai aattona sisälle, miksei sitä vois tuoda jo vähän aiemmin, sillä aina kun tapaninpäivä häämöttää loppuaan, mä olisin valmis viemään joulukoristeita pois vaikka kunnon jouluihminen olenkin.. Mutta tänä vuonna on kyllä ollut ihme etten vielä oo mitään vienyt pois enkä oo ees aatellut että veisin.. Vissiin kun on lapsi talossa niin ei ehdi stressata niitä koristeitakaan niin paljoo, on ihan sama jos niitä nyt on jokapaikassa. :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti