Loskainen kauppatori

Samaan aikaan kun lapseni nautti lumessa kieriskellen mummin seurasta maalla, sai kaupungissa nauttia keskustan loskaromantiikkaa. Lauantaina treffasin myöhäisen aamupalan merkeissä entisen työkaverin (tosin käytän hänestä nykyään termiä rakas ystävä).

Olen kiitollinen, että mulla on paljon niin hyviä ystäviä, että voi tavata pitkienkin aikojen jälkeen, mutta jatkaa juttua siitä mihin edellisellä kerralla jäi. Ja tämä ehkä onkin kolikon kääntöpuoli. Minulla on paljon tärkeitä ystäviä, ja tässä hektisessä arjessa se yhteydenpito kaikkiin tasaisesti on haastavaa. (Mielessä olette silti jokainen - koko ajan.)

Tämän jälkeen vietettiin R:n kanssa sitä laadukasta parisuhdeaikaa, ensin katsastettiin Hobitti päiväleffassa ja sitten hoidettiin tonttujen töitä. Olipa kummallista taas pitkästä aikaa olla kaksistaan kotona. Yleensä jos lapsi on hoidossa, niin aikuiset lähtevät johonkin, mutta tämä oikeasti rauhallinen koti-ilta se vasta olikin jotain. Illalla tehtiin pitsaa ja aloitettiin Netflixin uusi sarja Marco Polo. (Josta on enää pari jaksoa katsomatta, plääh!)


Lapsiarkeen tottuu niin nopeasti, ettei edes muista "sitä edellistä elämää". (Se on varmaan itsesuojeluvaiston ansiota!) Mutta voisin väittää, että se kotona olo ilman, että joku koko ajan selostaa, kyselee, kiukkuaa tai huutelee lämpimikseen äitiä, on sitä rentouttavinta lomaa. Kiitos siis isovanhemmille näiden hetkien mahdollistamisesta!

Vielä tämä viikko ja yhden päivän verran ensi viikkoa - ja sitten on paaaljon sitä laatuaikaa lapsen kanssa.


P.s. Tämä viikko on kyllä niin jännittävä kaikin puolin, että menee kyllä nopeasti. (Mutta tästä lisää sitten loppuviikosta. #soriolipakko)

Kommentit

 1. Olet niin oikeassa!! Mä olen niin paljon haaveillut siitä, että saisin olla vain yksin kotona, mutta se vasta upeaa olisi, jos voisi joskus olla kahden!! Kuulostaa ihanalta iltanne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis muistan kun olin pojan kanssa kotona ja alkoi seinät kaatuu päälle ja mies ehdotti, että lähde jonnekin. Se oli kyllä ihanaa, mutta en koskaan saanu sanottua, että "eiku lähtekää te menee - mut sillai hetkeks vaan". ;) Ei sitä ennen lasta voinu edes käsittää, että miten kivaa ja outoakin voi olla kun on vaan kotona yksin. :D

   Poista
 2. Välillä on kyllä hyvä keskittyä ihan itseenkin, totta! Hyviä kuvia ja tuttuja maisemia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, jotenkin tuo sopivasti jouluinen tori ja loska oli aika hienon näköistä. :)

   No sanopa muuta, se tekisi kyllä hyvää kun säännöllisesti ottaisi sen ajan. Mutta usein hukkuu arkeen tai sitten se ei vaan ole edes mahdollista.

   Poista
 3. Ihania kuvia ja ihanan kuuloinen ilta ;) Näin ilman lasta/lapsiakin voin kyllä sanoa, että joskus on ihan hyvä sopia, että kumpikaan ei ota mitään illalle ja ollaan vain kotona, kahdestaan. Elämästä saa ihmeen kiireellistä aika helposti ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti