Trendikoristeet

Pojan iltapalakanelit ovat vain kuvausrekvisiittaa


Jaahas, ja näin on Blogijoulu-bingoon saatu taas yksi rasti lisää. Tehtailtiin nimittäin poitsun kanssa iltapuhteiksi näitä trendikoristeita. Ja vielä supertrendikkäällä Kastehelmi-kuosilla! Tosin tämä massa ei ollut Fimoa vaan jotain mitäliepaskartelumassaa, joten lopputulos jää hyvinkin arvailun varaan. Tarkoitus olisi, että näitä laitettaisiin oman kodin koristamisen lisäksi, hoitotätien jouluyllätyspurkkeihin.

...vaikka kaikissa vinkkilistoissa aina lukee, että hoitotädit/opettajat eivät halua enää yhtään ainuttakaan joulukoristetta nurkkiinsa, koska eivät raaski heittää niitä poiskaan. Joten anteeksi jo etukäteen, kyllä niitä nyt vaan olisi tulossa. Meillä on kyllä kova luotto, että meidän hoitotädit kyllä pitää näistä itsetehdyistä.

Purkkeihin tulossa myös joulukorttikuva sekä itsetehdyt piparit ja karkkitanko. Aika perussettiä siis, mutta mitä sitä hyvää kaavaa rikkomaan.

Millaisia lahjuksia siellä puolen ruutua jaellaan tänä vuonna? Tai kun sieltä nyt jokunen lastenhoitaja/opettajakin löytyy, niin kertokaas nyt ihan oikeasti mitkä on ne parhaat lahjat? Itsetehdyt, jotain syötävää vai jotain mitä antaa eteenpäin? :P

Kommentit

 1. No tietysti niitä itsetehtyjä, lähinnä leipomuksia aseltetuna kauniisiin paketteihin- mutta kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietysti! ;) Pysytään siis klassikkolahjassa!

   Poista
 2. Tosi ihania!!

  Mä tilasin opettajille Hand made by kotona tuikkualustat. En oo oikein päässyt kaupoille kiertelemään, mutta huolisin noi ainakin itselleni, niin toivon että opettajatkin tykkäisivät. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä kauniit ja varmasti kelpaajat saajalle paremmin kuin hyvin. En nyt usko, että koskettaa näitä ihanuuksia, mutta yleisesti olen sitä mieltä, että tämän tyylinen lahja ei mene hukkaan, sillä mikäli se ei nyt yhtään saajan tyyliin situisi niin aina voi antaa eteenpäin, jollekin jonka tietää lahjasta saavan enemmän iloa. Vaikka itse olisin kyllä huono kierrättämään lahjoja eteenpäin.

   Poista
 3. Meillä lähtee paikallisen leipomo-kahvilan lahjakortti, jolla voivat ostaa suolaisen tai makean piirakan kevään kokoukseen/virkistysiltaan tms. Lapsen isoäiti on lastentarhaopettaja ja hän vinkkasi, että tästä pidetään varmasti, eikä tarvitse tuskailla, mihin tuhotaan kaikki herkut, mitä ennen joulua annetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihan mahtava idea! Eipä olisi itselle tullut ikipäivänä mieleen, mutta sepä siinä onkin. Siksi juuri tarvitaan tällaisia sisäpiirin ideoita, kun voi olla vaikea asettua siihen työarkeen, että mitä siellä kaivataan. Eikä oikein henkilökohtaisella tasolla voi keksiä mitään yhteistä lahjaa. Tuo olisi varmasti sopinut myös meidän ryhmän kolmelle hoitajalle yhteislahjaksi. Pistänpä korvan taakse!

   Poista

Lähetä kommentti