Pakkasukko vuoren huipulla

Melkoinen pakkasukko tuo pieni mies. Nenä ja posket jo ihan punaisena ja varpaatkin kuulemma kylmissään, ja vielä pitäisi vähän keinua ja yksi kerta vielä laskea liukumäkeä. Hyrrr!

Mutta ihan mieletön päivä! Tuskin kovin moni valittaisi talvesta jos jokainen päivä olisi näin kaunis. Vai huomaisiko sitä edes jos olisi joka päivä? Käveltiin pikku-ukon kanssa Kuuvuoren laelle. Ei niin hyvät näköalat kuin vaikka Luolavuorelta, mutta se on tuossa pienen kävelymatkan päässä.

Ihan makeat näkymät kuitenkin ja lapsen mielestä ihan huippua, että se on v u o r i . Rattaatkin oli matkassa, mutta pitäähän vuorelle nyt itse kiivetä. (Lähes Gustafssonin sukua siis.) Ja voi olla, että tää mama ei olisi ylös asti jaksanut työntääkään.

Huomenna viimeinen lomapäivä. Nyyh.

Kommentit

 1. Vitsi, nyt harmittaa vielä enemmän etten saanut autoa käyttöön. Olis ollut niin ihanaa kävellä tuolla teidän kanssa. Melkein jo tunnen kuinka ihana ja rentouttava olo siitä olis tullut. No jos me ehdittäis viel joku pakkaspäivä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulin vastanneeni tähän jo. :O Kyllähän tässä varmasti näitä pakkaskelejä tulee niin mennään sit. :)

   Poista
 2. Kuuvuori ja koko Nummenmäen alue on aivan ihana!

  VastaaPoista
 3. mun kaveri on hullut, sen lapset on hmm.. 4v ikäerolla tms. se polki pyörällä lapset kärryssä pääsykvuoren ylös saakka aina kun asuivat siellä ;D
  olin kyllä semisti kateellinen, kerran jouduin kävelemään sen yhden lapsen ja yksien rattaiden kanssa ylös.
  /kippuralla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oho! :D Siinä on jo tahdonvoimaa. Mä en kestä ees tätä meidän talolle tulevaa mäkeä fillarilla. :D

   Poista

Lähetä kommentti