Rinkiläinen

Jatketaan hieman vielä eilisen synttäripostauksen kaltaisella metatason postauksella eli blogaus bloggaamisesta. Mutta pidetään paatos kauniina ja lyhyenä, sillä tämä muutos on varmasti isompi itselleni kuin teille blogin lukijoina.

Nopeimmat ehkä havaitsivat jo muutamien logojen kadonneet sivupalkista. Johtuu siitä, että blogini sai kutsun liittyä Blogirinkiin. Ja koska muutokset ovat elämän suola, joita rakastan kuin hullu puuroa eikä vierivä kivi sammaloidu, sanoin tietenkin, että mää olen niin mukana kuin peräpukama!

Aaltoja-blogi siis pysyy edelleen itsenäisenä blogina täällä bloggerissa, mutta useiden blogiyhteisöjen sijasta kuulumme jatkossa vain yhteen eli Blogirinkiin. Ja jatkossa blogiyhteistyöt toimivat pääasiassa vain yhtä kanavaa pitkin.


Onko Blogirinki uusi tuttavuus? Tässä lyhyt info mistä on kyse


Blogirinki Media on maan johtava ja ensimmäinen itsenäisten blogien blogimedia. Suunnittelemme ja toteutamme sisältökampanjoita maamme laadukkaimmissa blogeissa. Bloggaajille tarjoamme aktiivisen ja tiiviin yhteisön, joka tukee, kouluttaa ja inspiroi bloggaamisharrastuksessa. Blogirinki Media antaa kodin keittiöistä ja hiekkalaatikoilta sisältöä tuottaville valtakunnan luetuimmille blogeille. Voit lukea lisää Blogirinki Mediasta täältä.

Bloggaaminen elämästä jatkuu


Heitin loppuvuodesta toivomuksen tuuleen, että vuosi 2015 päihittäisi vuoden 2014 murskavoitolla. Kotikauppojen osalta näin ei ole vielä käynyt, mutta vuosihan on vasta alussa. Mutta tämmöiset pienet kivat muutokset ovat aina sitä "positiivista plussaa" tässä arkitaivalluksessa, joka saattaa joskus blogin välityksellä näyttää kiinnostavammalta kuin se onkaan. Mutta sehän se idea tässä blogissa yleensä onkin, vaikka välillä vilauttelen sitä arkirealismiakin.

Ja jälleen kerran on mainittava, että bloggaaminen jatkuu entiseen tapaansa. Poimien arjesta niitä pieniä iloja, mutta kuten mainitsin niin tietysti välillä on terapeuttista kirjoittaa ja löytää sitä sarkasmia myös niistä, joissa sitä ei sillä hetkellä nähnyt. Henkilökohtaisella tasolla olen rentoutunut ja johtuu varmaan pitkälle haastavasta vuodesta, joka on nyt selätetty ja uskottava huomiseen. (Niitä pieniä päivittäisiä raskausväsyhormoni-itkuja ei lasketa!)

Toivottavasti teitä ei lukijoina kyllästytä nämä "jatkuvat" muutokset. Eiköhän myö nyt tällä mennä toivottavasti aika pitkään. Blogirinki tuntuu kotoisalta paikalta Aaltoja-blogille ja kanssabloggaajat kivasti samanhenkisille. Sain syksyn aikana paljon lisäboostia bloggaamiseen eikä tämä muutos ole sitä ainakaan yhtään vähentääkseen.

NYT sitten jatketaan taas niillä tavallisilla aiheilla! <3

Kommentit

 1. Tervetuloa mukaan joukkoomme iloiseen! :)

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavaa, tuhannesti onnea Sonja! Me jäädään sua kaipailen Åblogeihin, mut luulen että tämä tuo kaikkea kivaa mukanaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmasti, on aika kotoisa olo heti kättelyssä. Nähdään! <3

   Poista
 3. Onnea Sonja ja menestystä tälle vuodelle! Eritysesti odotukselle ♥ Muista heittää meille uutiskuvaa Åblogeihin, kun aihetta on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ehdottomasti sitä samaa sulle Kati! <3 Ja kyllä mä sitten ilmoittelen! (Varmaan joka somessa...) ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pitääkö perustaa alajaosto jo? ;)

   Poista
 5. Tervetuloa rinkiin! :) bongasinkin sut omasta feedistäni, ; kiva löytää uusi blogituttavuus! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ja voinpa sanoa tässä kohtaa, että samoin! :)

   Poista

Lähetä kommentti