Talviyllätys

Wihii! Joskus se talvi todella yllättää. Jos perjantaiaamuna märisin, niin tänään kyllä hihkuin hämmästyksestä. Yön aikana oli satanut oikein kunnolla lunta. Nyt tultiin välillä sisälle syömään ja riennetään taas ulos. Mä rrrakastan talvea! (Okei tuosta kuvassa se ei ehkä välity! Tirsk! No välillä sentään kuva meikämartastakin.)

Alan myös päästä pikkuhiljaa sinuiksi uuden kameran kanssa. Viimeisessä kuvassa on tuollainen luomuefekti kun kylmettyneen kameran linssi meni ihan huuruun sisälle tultaessa.

Kommentit

 1. Ihanan näköistä! Hurjasti piristää heti kun tulee kunnon lumipeite maahan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kujat on kyllä suloiset talvivaipassaan. :) No on, olen niin innoissani tästä lumesta! <3

   Poista
 2. Sama täällä, ihanasta talvipäivästä nautittu! <3 Minulla muuten myös mietinnässä Olympuksen minijärkkäri, mutta huh, 1000:n paketti olisi jos hankkisin sen OMD E-M10:n ja kiinteän polttovälin linssin.. muistaakseni se oli 25 mm f1.8. Oliko sulla nyt se PEN-sarjan kamera? Miltä tuntuu ilman etsintä? Tosi vaikeaa päättää, kun muutenkin vielä jahkaan että hankinko paremman rungon Canonilta, vai mikrojärkkärin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kuule, hommaa tuo PEN5. Ihan lyömätön hinta-laatusuhde, ainakin tällä kokeilulla! Nyt kun sitä vielä saa. Mulla on tuo ja ihan kittilinssillä mennyt tähän asti. Kerään vähän pääomaa primelinssiä varten, mutta kyllä se tosiaan pitää hankkia, mutta olen niin yllättynyt tuonkin valotuskyvystä ja herkkyydestä. Hanki minijärkkäri. Luulisin, että toimisi sulla parhaita. Laitan tästä kyllä postausta, jahka vielä kunnolla olen tutustunut. :)

   Poista

Lähetä kommentti