KahdestaanJos seurasit Instagramia tänään saatoit huomata, että meillä oli huippupäivä E:n kanssa kahdestaan. Kun isi ja kummit kävivät kokeilemassa pikkumäessä joutaako talvilomalla lähteä Leville laskemaan. Sunnuntai on viime aikoina ollut se päivä kun otetaan viikon "löysät pois", tämä oli siis siihen nähden melko toiminnan täyteinen päivä. Liekö johtui auringosta vai siitä, että saatiin ihan kahdestaan rellestää, vai molemmista.

Päiväkin alkoi jo pari tuntia normaalia aiemmin kun havahduttiin isin lähtöön. Tästä olisi saanut hauskan kuvapäivän, mutta on varmaan hyvä merkki jos dokumentointi unohtuu. Kävelylenkki tasoitettiin (puoliksi itsetehdyillä) laskiaispullilla ja kaksistaan chillailua piristettiin vierailulla hiekkalaatikolle. Siinä välissä kun minusta kasvoi tasapaksu pötkö, niin Uulasta on kasvanut melkoisen jäntevä ja suloinen pieni seuramies.

Kämppäkin on siistimpi touhukkaan päivän päätteeksi kuin mitä se oli aamulla, joten kaipa se kelpaa näillä eväillä lähteä uuteen viikkoon. Ei siis muuta kuin mahan viereen koisii!

Kommentit

  1. Niin ne lapset kasvavat ja kasvattavat :) Ihana "kaverikuva" teistä kolmesta :) Värikästä menoa ja rentoa oloa viikkoonne!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti