Mutsijuhlat


Olen kertonut meidän mutsikerhosta aiemminkin. Perjantaina oli tarkoitus viettää iltaa tällä mahti jengillä, nautiskellen aikuisesta seurasta. Niin railakkaasti kun sitä nyt voi ja jaksaa kun 4/6 on raskaana tai imettää. Illanviettoa suunniteltiin kuitenkin myös hieman keljusti yhden selän takana ja järjestimme babyshowerin sijaan "mutsijuhlan".

Koska juhlinnan kohteena on pian kolmen lapsi äiti, emme katsoneet tarpeelliseksi harjoitella nuken vaipattamista tai kiusata vatsan ympäryksen mittaamisella. Vaippakakun sijaankin tein mutsijuhlaan paremmin soveltuvan liivinsuojakakun. Ja täytyy kyllä itsekin sanoa, että olen ylpeä aikaansaannoksesta. Yllättävän kauniin ruusukkeen noista lappusista saa väsättyä! (Ei jäänyt harmittamaan muu kuin se kun tajusin vasta kotona, että tuon alimman kerroksen olisi voinut tehdä jostain maxisiteistä ja kakku olisi täydellinen.) Kakusta löytyy myös kaikkea pientä tarpeellista mieltä virkistämään kun kaikki lapset huutaa yhtä aikaa. (Eikä me vauvaakaan kuitenkaan ihan kokonaan unohdettu.)

Pöydän koristelu näytti ihan lastenkutsuilta, jonka kruunasi (alkoholittoman) alkumaljan jälkeen pöytään isketyt limpparit. Ihana väri-iloittelu, kaikki sointuu kuitenkin niin sekavan harmonisesti, jopa aiemmin hankkimaani kukkakimppua myöden. Aika kului ihan siivillä ja illan varsinainen ohjelma jäi syömisen ja imetysjuttujen jalkoihin. (Mutsijuhlassa olisi toki saanut puhua muustakin kuin rintamaidosta, mutta tilanteet huomioiden se aihe oli tyrkyllä kuin tarjouskahvi.)

Nyt jännitellään ehditäänkö treffailla vielä lastenkin kanssa, ennen kuin lapsikatraamme kasvaa jälleen yhdellä jäsenellä. Jännää!

P.s. Tietysti unohdin ottaa illan aikana kuvia. Nämä kuvat on otettu hetkeä ennen kuin yllätettävä saapui.

P.p.s. Voin lämpimästi suositella saksalaista Heim-merkkistä alkoholitonta kuohuviiniä.

Kommentit

 1. Ihanan näköiset partyt! Ja voi miten hauska liivinsuojakakku! :D

  VastaaPoista
 2. Arvostan niin paljon! Se, että näitte niin paljon vaivaa, sinä eritoten vaippakakun puolesta! <3 Ihanimmat ja rakkaimmat äippäset ikuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anything for you! <3 Mahtiäipät tosiaan.

   Poista
 3. Ihania kuvia! Ja jälleen lostava ilta ja seura! :)

  VastaaPoista
 4. Voi tosiaan! Aivan hurjan hauskoille juhlille näyttää :) Itse olin viimeksi yksinodottaja, samoin tälläkin kertaa, joten ei voi kun haaveilla mammakerholaisten juhlista! Ei nuo lapsettomat jostain syystä innostu tälläsistä jutuista... ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti