6 koneellista pyykkiä


Kuusi koneellista pyykkiä ja muita tarinoita arkeenpaluusta. Loma on siis ohi ja pieni reality check on tietysti ihan paikallaan. Kotimatkaa taitettiin siis vatsataudin kanssa, ei mikään miellyttävin matkakumppani. Toistaiseksi minä ja poika olemme kuitenkin säästyneet pöpöltä ja toiveet on korkealla, että kehon suojamekanismit toimii jatkossakin yhtä hyvin. Ehkä varoiksi koputan omaa päätäni kuitenkin.

Nyt olen toista päivää putkeen käyttänyt pyykkikonetta lähes taukoamatta. Kaiken muun pyykin lisäksi saa pestä pois myös talvikamppeet. Lapinreissu on ihana toteuttaa aina tähän aikaan kun kotona alkaa sillä välin leskenlehdet kukkia. En muistanutkaan miten puhdistavaa tuollainen viikon loma on kaiken kaikkiaan. Vaikka reissu oli osaltaan myös raskas, mutta on ihan mahtavaa, että monen asian voi aloittaa puhtaalta pöydältä.

Ajatukset on taas koottu kasaan, kelomökin pölyt huuhtoutuvat viemäriin, tyhjän jääkaapin hyllyt tuli putsattua ja täytettyä pitkästä aikaa järkevillä asioilla. Eikä tätä tavallista arkeakaan niin pitkään ehdi lusia kun jo opetellaan uuteen sellaiseen. Hieman päälle toista viikkoa töitä jäljellä. Mieletöntä. Jännittävää ja jopa vähän pelottavaakin. 

Mihin soppaan sitä onkaan itsensä taas laittanut?

Kommentit