Iltasirkus

No nyt kun tähän reality-vauhtiin päästiin, niin kerrottakoon, että meillä on iltaisin täällä sellainen yhden miehen show. Tuossa edellisessä jo mainitsin tästä todella yllättävästä takaiskusta, joka iskee aina juuri ennen nukkumaan menoa. Ettei jaksa millään kävellä. Siis millään! Sillä ei ole merkitystä, että on jaksanut juuri sekuntia aiemmin juosta huoneesta toiseen. Tai sillä kun kysyy, että ne menetkö mieluummin kottikärrykävelyä, niin vastaus on yleensä yhtään miettimättä "Joo!"Hetkittäin ihan todella raivostuttavaa asioiden venyttämistä. "Ensin mun pitää tehdä tää ja tää, ja sitten vielä tää ja ai niin tää ja tämäkin..." Tai sitten: "Joojoo! Mä syön koko ajan." Ja samalla haukaten mikroskooppisen palan leipää, jota mussuttaa sitten kolme varttia.

Mutta vielä ärsyttävämpää on se, että se sirkus on toisinaan myös ihan liian hauskaa, eikä oma pokka pidä yhtään vaikka pitäisi olla johdonmukainen, jämpti ja määrätietoinen vanhempi. Muuten menee ihan hervottamaksi.Sirkustelijan bravuureihin kuuluu mm. kaikenlainen hupaisa riimittely, mutta edellisiltana sirkuksen pääesiintyjänä oli Jari Sillanpää -imitaattori, hittibiisillä Sinä ansaitset kultaa. Hampaiden pesuun liitetty esitys oli jymymenestys.

"Hei rakas älä ikinä enää! ...mä sua loukkasin, loukkasin ja haavoitin. Mutta sinä ansaitset multaaaa!"

Kommentit

 1. Oi voi... Niin tuttua tuo äkillinen "jalattomuus"! Vaivaa usein iltaisin ja useampaa lasta yhtä aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taitaa olla aika universaali ongelma, joka iskee iltaisin. Voi että kun se on ärsyttävää. :D

   Poista
  2. Omasta sängystä voi helposti kävellä/juosta pois makaamaan keskelle olohuoneen lattiaa. Sitten se iskee... Jalattomuus! Ei pysty edes ryömimään omaan sänkyyn...

   Poista
  3. No älä! :DD Ja niin tässä kuin monessa muussakin asiassa ihmetyttää, että toiminta on lapsille niin sisäänrakennettua. Jokainen kävelemään oppinut keksii jossain vaiheessa sen "en osaa kävellä/ei pysty kävelemään"!

   Poista
 2. Hahahaa - videoita pliiis :D
  (ja tsemppiä äidille, ehkä toi sirkustelu menee jossain vaiheessa ohi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi kun joskus ehtisikin saamaan parhaat (ja pahimmat palat) videolla! :DD Sellaista sopivaa tyttöystävälle näytettävää matskua...tai sitten sitä ehkäisyvalistusta. "Tällainen sinä olit..."

   Poista
 3. Mä oon hykerrellyt näitä paria postausta tässä tällä viikolla sopivasti ennen nukkumaanmenoa. Eheheh. E on niin hauska heppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta hyvä, että on hauskaa jonkun muunkin kuin kirjoittajan mielestä. :D Se on kyllä ääripäiden mies, tosi ärsyttävä tai hulvattoman hauska. :P

   Poista
 4. Uusi lukija ilmoittautuu, sinulla on mukaansatempaava tapa kirjoittaa :)
  Kuulostaa tutulle, tosin Jaria ei olla vedelty, mutta Hesessä nuorin, pian 3wee lauloi viime viikolla kurkku suorana "minä lähden pohjois-karjalaaaaan, juon limsaa auringon nousuun..."

  VastaaPoista

Lähetä kommentti