Loman tarpeessa

maaliskuuta 08, 2015

Mulla alkaa talviloma. Palkallinen sellainen. Niin aikuista! Kuten rakas ystäväni suloisesti totesi. Jo alkuviikosta kun aloin miettiä kuinka loppuviikon siirtymiset ja pakkailut suoritetaan, iski hirveä lomastressi. Sehän vasta aikuita onkin.


Pakkaaminen on tosi helppoa kun toinen pojista on täysin uppoutunut oman rinkkansa sisältöön ja toinen keskittyy levittämään lelunsa tasaisesti ympäri huushollia. Aina välillä pakaten mukaan kaikkea tarpeellista, kuten nyrkin kokoisia kreikkalaisia kiviä, soppakauhan, lähes täyden säästöpossun ja 60 pikkuautoa. "Olisitko kulta niin kiltti, että siivoisit jälkesi ja et varmaan tarvitse ihan kaikkia autoja mukaan?" Täytyy myöntää, että hieman jännittää miltä reppu näyttää läpivalaisussa.

Edellisenä iltana yhden ihmiset tavarat ovat vielä täysin pakkaamatta. Yksi lähti salille. Pyykkikone pyöri pikaohjelmalla vielä nukkumaan mennessä. Ja yksi konttaa lattialla pikkuautoja keräiten ja parkuu. 

Mämitäälomantarpeessaole.

(Psst. Mökin sohvannurkka on eristetty ulkomaailmasta, kui mä selviin?)

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Voi - tutulta kuulostaa;) Mutta älä huoli - se, mikä uupuu, sen voi periltä hankkia - myös sen lisäpakaasin tuotaville tavaroille!
    Oikein hyvää naistenpäivää, Sonja <3

    VastaaPoista

INSTAGRAM | @lindsonja

Uusimmat postaukset