Onnen tyttö!

Se on aina jännittävää ja kutkuttavaa mennä tapamaan uutta ihmistä, vaikka kyseessä olisikin vasta pieni ihmistaimi. Joka kerta on yhtä ihmeellistä, että siellä pallon uumenissa on koko sen ajan majaillut ihan täydellinen pieni vauva. E:n syntymän jälkeen ei mennyt pitkää aikaa kun oli jo todella vaikea ymmärtää, että se sama vauva oli mahassani vielä hetki sitten.


Kävimme vielä tänään iltasella tekemässä tuttavuutta tämän pienen peikkotukan kanssa. Voi vitsit, että mua jännitti! Ja miksi? (Mä olen yleensä aika sukupuolisensitiivinen, joten pyydän etukäteen anteeksi seuraavaa...) Koska se on tyttö! En tiedä mitä odotin, mutta lähipiirissä melko harvinaista herkkua nämä tämän sorttiset vauvat. Meidän molempien suvuissakin on harrastettu vallan enemmän poikahommia.

Tänään on ollut taas kaikenpuolin melko ihmeellinen päivä, mutta kyllä kirsikkana kakun päällä on ilo ja kunnia saada toimia tämän ihanan pienen prinsessan kummina. Sorry guys, eli mun ihanat kummipojat, mutta kyllä nyt on täti ihmeissään. Sanoinko jo, että hän on niin suloinen!


Saatiinpa uunituoreen kummilapsen lisäksi vielä herkkupullaakin. Kyllä nyt kelpaa mennä taas masun viereen pötkölle. <3


Kommentit

 1. Ihanaa! Mustakin tulee pienen PRINSESSAN kummitäti! Omat on poikia, kummipojallekin syntyi pikkuveli, muiden kavereiden pojat, eli kyllähän se pieni ihme on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, jännää! On se kyllä aina pieni ihmetystä, jos lähipiiristä löytyy tyttö- tai poikavoittoista lapsilukua ja sitten kun putkahtaakin sitä toista sorttia. Ai että!

   Poista
 2. Onnea pikkuprinsessan tulevalle ihanalle kummitädille! ♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti