Reissussa rähjääntyjyt

Laitan muutamia reissukuvia hieman myöhemmin, mutta pakko esitellä tämä Papun haalari, josta on tullut ihan lemppari. Noiden jumppiksien (vai haalarien?) käyttö isommalla lapsella oli mulle vähän arvoitus aiemmin. Mitä sinne puetaan alle ja missä sitä pidetään? Nyt tiedän. Reissussa ihan lyömätön asu. Lähdettiin ajamaan lentokentälle aikaisin lauantaiaamuna, joten oli kätevä laittaa lapsi nukkumaan pitkiksissä, aamulla vain pukea haalari päälle ja autoon. 

Tämä Papun alesta haalittu haalari on mielestäni hauskan näköinen kun siinä on suht slimmit lahkeet vaikka muuten aika löysä ja taskuissa sekä hupussa on piristävät raidat. Ostin tulevalle pikkupapusellekin samanlaisen, niin nämä meidän suuren ikäeron kaksoset pääsevät vielä myöhemmin samistelemaan.


Kuvat napattiin mummin pihassa rähjäisen reissun jälkeen. (Onneksi kuvista ei hahmotu niin hyvin se viikon ruokalista, joka haalareista oli luettavissa.) Ja joka kevät, Lapin reissun jälkeen, ihmetyttää kuinka isot sääerot tämän meidän pienen maamme sisällä voikaan olla. Kittilässä 90cm lunta ja kotona vihreä nurmikko ja leskenlehdet!

Ääk ja kääk, kohta tulee uusia Papuja myyntiin, vaatekiintiön kun piti olla jo pian täynnä tältä keväältä!

Kommentit

 1. Mä kans odottelen niitä uusia Papuja, jos niistä nyt vaikka innostuisi :) Ja tosi kivannäköinen jumppis! Meillä on yleensä sellainen ollut ja nyt ei ole, pitää ehkä korjata tilanne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä aika harkitusti raaskin ostaa, mutta Papu on kyllä mulle yksi sellainen iso rakkaus. Näyttäisi olevan tulossa samanlainen haalari, mutta keltaisilla yksityiskohdilla. :)

   Poista
 2. ou nou. tollaset haalarit keltaisena ja mustana olis kyllä maailman söpöimmät meidän muikuilla. vaikka niitä jumppiksiakin alkaa jo olemaan ihan tarpeeksi.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siellä niitä nyt näyttäisi olevan, apuva! :D

   Poista

Lähetä kommentti