Lastenhuoneen valkaisuhoito

Moni nurkka tässä huushollissa jämähti pitkäksi ajaksi keskeneräiseksi, kun asumisen piti olla väliaikaista. Lastenhuoneessa on tämän reilun 1,5 vuoden aikana tapahtunut vähiten. Pojan vanha sänky on ihana, mutta näyttäisi omaan silmään kauniimmalta kliinimmässä ympäristössä. Myös vanha ruskea senkki teki huoneesta jotenkin tunkkaisen. Niinpä teimme lastenhuoneelle pienen valkaisuhoidon. Tässä pikakatsaus miltä nyt näyttää kun projekti on vielä kesken. (Vai ovatko nämä ikinä edes valmiita sellaisia?)

Sänky ja senkki lähtivät varastoivaksi isäni luo, odottamaan parempia aikoja. Ovat siis joskus vielä ehdottomasti muuttamassa meille takaisin. Huoneen uudistuksessa tuotiin myös paljon uusia, ison pojan elementtejä, mm. kokopitkä sänky (Ikeasta) ja eteiskäytävällä ollut työpöytä piirrustuspöydäksi.Olen säälinyt meidän seiniä mahdollisen muuton toivossa, mutta nyt olen sen verran luovuttanut, että ihan sama. Tilkitään niitä reikiä sitten, joten kun meillä tartutaan taas seuraavaan sisustusprojektiin, siihen sisältyy sitten hyllyjen ja taulujen nakuttamista seiniin.
Sisustamisen hyvä ja huono puoli on se, että koskaan ei tunnu olevan valmista. Olen näiden asioiden kanssa myös aika kärsivällinen. Pidän kyllä valkoisesta, mutta tulevasta omasta kodista odotan erityisesti sitä, että pääsisin taas suunnittelemaan kodin tehosteseiniä. Ollaakseen edes vähänkään valmis, tämä huone kaipaisi ainakin:
 • Uudet verhot
 • Päiväpeiton
 • Seinähyllyn
 • Piirustusalustan
 • Ja vielä hieman tavaroiden karsimista...

Onhan tämä nyt taas kuitenkin huikea askel eteenpäin. Mutta, miltä huoneessa sitten näytti ennen?


Kommentit

 1. Kiva raikastus vai valkaistusko se oli :D Ja ei, lastenhuone (tai siis koti) ei taida olla koskaan valmis ja hyvä niin :)

  VastaaPoista
 2. Hih, kiitos! :D Niinpä yhden nurkan kun saa valmiiksi, niin johan on jo toinen ihan kulahtanut. Mä olen tähän asti pitänytkin meidän tyhjistä seinistä, mutta nyt on sellainen olo, että jotain tauluja ja muita pitäisi saada ryhdittämään tätä huushollia.

  VastaaPoista
 3. Sanopa muuta: kaikkee remppaa ois vaan aikaa ja rahaakin ne vaatis. Noh, pikku hiljaa vaikka ei malttais..kiva ois jo vihdoin saada yläkertaakin valmiiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, tässä vuokra-asumisessa on se hyvä puoli, että tänne ei noin vain sudita edes sitä seinämaalia. :P Mutta auta armias jos meillä olisi jo se oma. Kyllä koko ajan saisi olla remppaamassa, vaikka ei niin tarvettakaan olisi. :D

   Poista
 4. Kiva valkopesu! Samaan hommaan pitäisi täälläkin tarttua :) Tuo lelulaatikko on kyllä ihan ykkönen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykätään kans! Jotain tehosteseiniä kyllä koti kaipaisi, mutta ehkä sitten sitten joskus löytyvään omaan. :)

   Poista

Lähetä kommentti