Maailman hienoin lelulaatikko

Hieman erilainen diy-juttu tällä kertaa. Olenhan aina tiennyt, että tuo toinen puolisko on varsin taitava käsistään ja osasin kivaa lopputulosta odottaakin, mutta kyllä tämä vähän löi laudalta. (Heh heh.) Mies on nimittäin innostunut puutöistä ja täytyy sanoa, että kyllä mun vielä kelpaa, kun mitähän ihanuuksia se vielä kotiin kantaakaan kun tämä harjoituskappalekin jo näyttää tältä.

Miehet ovat siitä ärsyttäviä, että ne tuntuvat handlaavan aina kaiken mihin päättävät ryhtyä. Anteeksi jos omakehun löyhkä tulee sinne saakka, mutta onhan tuo nyt maailman hienoin lelulaatikko! Esikuva löytyi suoraan Pinterestin ihmeellisestä maailmasta ja se oli paljon raffimpi diy, ehkäpä sellainen kuin itse olisin tehnyt. Iskenyt vanerit ruuveilla kiinni ja vähän sutinut maalia pintaan, mutta tämä siistimpi versio, särmikkäillä pyörillä, kuitenkin iskee muhun kuin metrinen halko. Hienompi kuin se mallikuvan laatikko.
Pojan huoneeseen on tulossa pientä uudistusta muutenkin, niin tämäkin pääsee ihan eri tavalla edukseen eikä huku tuonne muovilaatikoiden luvattuun maahan. Ja ennen kuin hehkutus alkaa maistua ihan puulta niin toteanpa vain, että tykkään! <3

Kommentit

 1. Vau! Todella upea! Mitenhän saisin tuon oman miehen innostumaan puutöistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään niin, että halkeen! Haha, sen pitää vaihtaa työpaikka sellaiseen mistä tulee tämmöisiä hyviä vaikutteita. :)

   Poista
 2. Ihana! Olen itsekin katsonut tuota vastaavaa ideaa pinterestin puolella. Mutta meillä on jo niin paljon erilaisia laatikoita ja bokseja että mietin vaan mitä niissä kaikissa säilyttäisi ;) Kun itse laatikoita pitää jo sulloa kaappeihin säilytykseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on varmasti hyvin tuttu kuva monelle. No mä just mietin kans, kun mä olen niin hyvä noissa keskeneräisissä projekteissa, että mulle vois tehdä laatikon ihan vain niitä varten. :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nämä kehut varmasti lämmittävät miehen mieltä kovasti.

   Poista
 4. Siis aivan törkeen hieno! Vau! Peukku miehelle :D

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis! Uskon, että halkeat tai älä nyt vielä halkea ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kyllä mä kohta halkeen ihan konkreettisestikin. (Tsekidaut instagram :D) Kiitos, välitän kehut eteenpäin! <3

   Poista
 6. No on kyllä komia!

  Blogissa sulle muuten haaste! :)
  http://hiekkaleikkeja.bellablogit.fi/2015/04/parasta-just-nyt/

  VastaaPoista
 7. Hieno on! Täällä isompi pojista tuumasi, että tommonen olisi hyvä olohuoneessa pyöriville pikkuveljen leluille. :D Pitää ehkä vihjailla miehelle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joo, myös olohuoneessa pyörivän pikkuveljen vois laittaa. :D

   Poista
 8. Ompas hieno! Onko tuo laatikkokin miehen tekemä vai löytyyköhän tuollaisia jostain valmiina? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, siis laatikko on miehen tekemä, mutta varmasti noita puulaatikoita voisi löytyä valmiina jostain Bauhausista esimerkiksi. :)

   Poista
 9. Nyt täytyy sanoa että olen kade ! Aivan ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja täytyy sanoa, että mäkin olisin jos se ei olisi meidän. ;D Pääsi yllättämään kyllä. :)

   Poista
 10. On kyllä menee! Mitä tuo puu levy siis on? Siinä on tosi kaunis pinta. Hieno, kertakaikkiaan, saakin kehua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdin kysyä mieheltä kun en muista enää. Se on kuitenkin jämäpaloista koottu. Mä tykkään kans ja odottelen, että mikähän on seuraava projekti, jonka hän aikoo meille kotiuttaa. <3

   Poista
 11. No kyllä on upea lelulaatikko! :) Itse ihastelin joitakin aikoja sitten H&M homen puolella juuri samalla idealla toteutettua, mutta paljon pienmpää laatikkoa. Harkitsin vahvasti hankkivani sen tytöille, mutta pieni koko kuitenkin jäi mietityttämään, että mahtuuko siinä sitten mitään säilömään? Tämä teidän laatikko onkin paljon järkevämmän kokoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Multa on mennyt ihan ohi tämä hennesin versio, johon joku muukin tossa viittasi. En osaa sanoa, tämä on 60 senttiä leveä ja muistaakseni 45 senttiä "pitkä"

   Poista

Lähetä kommentti