Nopea, nopeampi, tuubihuivi

Vein mun, tai siis äidin, ompelukoneen huoltoon. Hieman huono ajoitus koneen hajota kun piti tehdä muutamia ompelu- ja tuunaushommia tässä vielä ennen vauvan tuloa. Katsotaan kumpi saapuu ensin, kone vai vauva. Sain kuitenkin helpotusta luomisen tuskaan kun äiti toi lainaan myös saumurinsa. Testikappaleena syntyi tuubihuivi. Omaperäisyydellä ei juuri juhlita, mutta klassikko on aina klassikko.

Kangaslaatikossa on lojunut monta vuotta mustavalkoista tasaraitatrikoota, josta tein aikoinaan itselleni paidan, ja - ihme kyllä - käytän sitä edelleen. (Tai en just nyt kun en mahdu siihen...) Se on näistä "tein itse ja säästin" -suorituksistani kyllä ylivoimaisesti suosikkini edelleen. Saumat siinä paidassa ovat kyllä susirumia, mutta eissennii väliä.
Ihanasti poitsu esitteli päiväkodissa hoitajalle äidin tekemän huivin. Täällä oksutaudin kourissa on hyvä muistaa, että onhan näitä pieniä ilon hetkiäkin niin paljon. <3

Kommentit

 1. Oi, tosi kiva! Tuo musta-valkoinen raita toimii aina. Täytyy hakea oma saumuri lähipäivinä huollosta, sitähän voisi samalla ommella hurauttaa tuollaiset huivit. Kiitti inspiraatiovinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä! Mä odottelen kuumeisesti soittoa ompelukoneen hakemiseksi. :) Tietysti silloin olisi inspiraatiota kun ei ole konetta. :D Mutta totta, tasaraita toimii aina - etenkin mustavalkoinen!

   Poista
 2. Loistava saumuttelu :) Sopii niin kauniisti pikkumiehelle ♥ Tuubikauluri on tosi toimiva ja trikoinen menee vauhdikkaammassakin arjessa, suojaa eikä hiosta. On sulla energiaa, kipeenäkin vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! Tuubikauluri on kyllä ihan tosi mahtava keksintö. En mä tätä täällä sairastuvalla tehnyt, tein sen jo pari päivää sitten. :) Ja itse olen vielä vatsataudilta myös säästynyt. Nyt kun ehtisi niin saumuttelisin vähän lisää.

   Poista

Lähetä kommentti