Suoraa piilomainontaa


Pesin viimeisimmät vauvanvaateostokseni, jotka tein popin "vauva-alessa" ja löysin kirpparilta. Viikkasin ne hoitopöydän päälle, josta voisin lajitella ne myöhemmin vaatelipastoon kokojen mukaan. Pinoa katsellessa mietin, että mistä tuo, ah niin ihana ja herkullinen, väriyhdistelmä on niin tuttu - ja kurkkasin hoitopöydän alahyllylle.

Kaksoisolennot


Olen viime aikoina huomaamattani suosinut tätä keltaisen ja turkoosin/mintun yhdistelmää. Vielä herkumpi kombosta tulee kun lisätään vaaleanpunainen. Ai että! Ja tätä yhdistelmää tuntuu olevan tarjollakin vähän joka puolella. Jopa hoitonurkkauksen tarvikkeet ovat linjassa, aina noita Ainun liivinsuojia ja hoitovoidetta myöden. Puhumattakaan, että Cirafin Sirkus-lakanoista tai pinniksen vallanneesta äitiyspakkauksesta. Kumpi olikaan ensin muna vai kana, vaiko Pampers?

Nyt kotona alkaisi olla valmista vauvaa varten. Hoitopöytä kaipaisi vielä hoitoalustan, mutta en ole löytänyt joko sopivan kokoista tai sopivaa kuosia. Pää ei vain tahdo vieläkään pysyä mukana, että h-hetki voi koittaa ihan milloin tahansa...toisaalta voi mennä vielä viikkojakin ja ehdinkin vielä kyllästyä tähän olotilaan. Toisaalta olo on malttamaton, toisaalta jännittynyt. Kai nämä kaikki kuuluu taas asiaan. Isoja asioita tapahtuu ja tällainen pieni pesänrakennusinnostus, vaatehankinnat sekä muut höpöjutut vievät huomiota mukavasti pois jännityksestä.


Kommentit

  1. Noi on kyllä niin syötävän värisiä! :) Oli tarkoitus itekin käydä sielä popin vauva-alessa, mutta enhän mä oo ehtinyt, joten taitaa mennä ihan ohi :/

    VastaaPoista
  2. Onpa herkullinen värikokonaisuus =) Ihanan pirteät!

    VastaaPoista
  3. Noi värit <3 <3 Tsemppiä odotuksen loppumetreille!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti