Tulihan se maanantai

huhtikuuta 27, 2015

E on pääasiassa kaksi päivää viikossa päiväkodissa, käytännössä ei ole vielä päässyt toteutumaan kun meillä on sairasteltu tässä kuussa aika paljon. Vaikka yhdessäoloa ei voikaan varastoida, olen silti yrittänyt vapaapäivinä tankata läheisyyttä niin itselleni kuin pojallekin. Nyt vielä kun jakamattoman huomion antaminen on mahdollista.

Tänään oli toiminnan täyteinen maanantai. Hyvä maanantai - harvinainen lajissaan siis. Vaikka olenkin ryhtynyt aamuihmiseksi, olisihan se aika hc, jos olisin vielä maanantai-ihminenkin. Hyvin nukutun yön jälkeen lähdimme perhekerhoon, jossa nähtiin paljon ystäviä. Vietettiin naamiaisia ja askarreltiin yhdessä vappuhattu. Sitten huinittiin hetki kaupassa, haettiin lounastarvikkeita ja tehtiin plussakorttiöytö. Kotona jatkettiin vielä naamiaisteemalla ja suunniteltiin kaverilta kopsatun idean pohjalta pika-asu vapun naamiaiskekkereihin. (DIY-vinkki täällä!)



Citymarketista tehty löytö oli Lego Cityn poliisirekka. 19,90e. Sen verran kustansi "Sä oot äiti, niin kiva äiti. Paras!" -hihkaisut ja maailman levein hymy. Meillä oli tosi hauska iltapäivä, hyvän aamupäivän jatkoksi. Pidän itsekin pikkulegojen rakentelusta ja ihastelen legosuunnittelijoiden mielikuvitusta ja yksityiskohtaista suunnittelua. Aika meni hujauksessa, vaikka lopussa olikin jo sormet melkein verillä ja selkä kipeänä kun olin istunut huonossa asennossa. 



Kaksi tuntia siihen meni. 

Ja alle kaksi minuuttia sitä kesti.




I rest my case.

You Might Also Like

1 kommenttia

INSTAGRAM | @lindsonja

Uusimmat postaukset