Uusi kuu, uusi järjestys

Kaikenlaiset sisustus- ja kotikuvat ovat aina mielenkiintoisia, kun ne tuntuvat kertovan aina sanoja enemmän bloggaajasta tekstien ja kuvien takana. Toisaalta taas sisustusblogeissa on erittäin mielenkiintoista nähdä minkälaiset tyypit kodissa asustaa. Meillä vaihdettiin olohuoneen järjestystä pitkästä aikaa ihan kunnolla. Ja pitkästä aikaa tuntuu, että täällähän niin kivan näköistä...kuin tässä asunnossa nyt ylipäänsä voi näillä eväin olla.

Muuttohinku on siis korkealla koko ajan, mutta pieni mööbleeraus antaa taas mukavasti lisäaikaa. Tuntuu, että on taas paljon avarampaa. Tilaa hengittää. Jostain luin, että Suomessa on rasittava tapa sijoittaa huonekalut aina pitkin seinänvierustoja. Eikä sillä, että meidän kämppä olisi mitenkään kovin minikokoinen kolmio, mutta ihmettelenpä vain, että miten ne muuten tänne voisi sijoittaa? Olemme esimerkiksi kokeilleen sohvaa keskellä olohuonetta, mutta se on joko liian lähellä televisiota tai tukkii täysin kulkuväylän. Joten seiniä pitkin, it is! 

Nappasin (tai en mä mitään napannut vaan toimin vastuullisena työnjohtajana) verhot veks. Se lisäsi myös kivasti tilan tuntua, mutta toisaalta toi mukanaan myös kolkkoutta. Jospa sitä jossain kohtaa raaskisi sijoittaa johonkin oikeasti kivoihin verhoihin. 1,5 vuotta katselin olohuonetta ja keittiötä yhdistävän seinän kahdessa ikkunassa eriparisia verhoja. Yhtenäinen linja se on verhottomuuskin. 

Tässä asunnossa on monia kivoja juttuja, kuten nuo pienet ikkunalaudat. Mutta myös isoja ärsytyksiä, kuten tämä lattian hieman punertava sävy. Myös tuo keittiön ikkunan edessä olevan kaapin pyrin arjessa unohtamaan. Se on keittiötasojen "jatkopala", jonka varsinainen paikka on täyttää astianpesukoneen kolo. Mutta koska tiskari nyt luonnollisesti on siinä eikä varastossa ole tuolle tilaa, niin se kyhjöttää tuossa. Ehkä mä onnistun vielä myymään sen idean itselleni tyylikkäänä liikuteltavana saarekkeena, mutta edelleen se näyttää mun silmissä lähinnä kivireeltä.

Parinviikon kotona oleminen on tuntunut hyvältä, mutta kyllä se nyt tuntuu taas yhden pykälän kivemmalta!

P.s. On aika vaikea käsittää, että meillä olisi muka pian tuollainen ensimmäisessä kuvassa näkyvä ruttunaama. <3 En vaan voi uskoa.

Kommentit

  1. Mun tekisi kans mieli pyöritellä vähän huonekaluja. Johtuu ehkä siitä, että ollaan oltu taas liikaa kotona (kipeenä). Kivalta ja keväiseltä näyttää teillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelut kommentoinnin venymisestä. Mulla on ihan vimmattu pesänrakennusvietti ja koko huushollia pitää saada järjestää koko ajan. :D Kiitos, sitä samaa (toivottavasti olette jo parantuneet).

      Poista

Lähetä kommentti