Savolainen ja turkulainen

toukokuuta 03, 2015

Mitä yhteistä on savolaisella ja turkulaisella?

Ainakin bloggaaminen, kaksi poikaa ja suomalainen design (sekä raitarakkaus). Ehkäpä myös kotiseuturakkaus. Unohtamatta myös niitä lukuisia vitsejä koululaisten vitsikirjoissa.

Taannoin yhteen postaukseeni kommentoi eräs, joka kertoi pitävänsä blogistani ja kehotti myös tulemaan vastavierailulle Nuapuriin. Ja meninhän tottakai kun kutsu kävi. En tiedä johtuuko tällainen "nettikohtaaminen" siitä, että bloggaamisen pariin hakeutuvat tietyllä tavalla samantyyppiset ihmiset vai voiko tekstin rivien välistä (tai jopa kuvista) lukea niin paljon, että huomaa pitävänsä blogin lisäksi myös tyypistä sen takana. Vaikka ei edes tunne. Ei ollut savolaisesta kieroudesta tietoakaan kun osoitetta kyseltiin, paitsi tietysti sen verran, että ei paljastettu, että mitä varten. Syy selvisi samana aamuna kun meidän pieni poika "Pesonen" syntyi. Mies tuli käymään pitkän yön ja aamun jälkeen kotona. Pian tuli kuvaviesti sairaalaan, että tänne on ilmestynyt postiluukusta paketti, tuonko sen? Jooo! Pesosen ensimmäinen lahjapaketti (heti sairaalasta saadun vihreän pipon!) jälkeen.

Olin (ehkäpä jo useampaan otteeseen) ihaillut Marun vauvan päällä näkyvää Marimekon bodya ja harmitellut, etten ollut sellaista löytänyt mistään. Olisin kyllä jättänyt mainitsematta jos mielessä olisi käynyt, että tämä ihanainen on saanut siitä uikuttamisesta johtuen päähänsä lähettää sen meille jatkokäyttöön. Eihän tämmöinen synnytyksen jälkeinen hormoonihuuru sellaista kestä edes.

Iso iso kiitos ja toivottavasti pääsemme näkemään joku kerta myös ihan livenä! Ja koska teillä päin tunnetusti puhutaan neljää kieltä, suomee, savvoo, hiljaa ja kovvoo, ja multakin taittuu niistä sujuvasti kolme, niin kai meiltä sopivasti soljuva yhteinen sellainen nopeasti löytyisi.

P.s. Savolaiset on <3. Myö tykätään!

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Voi ihanuus, kertakaikkisen mahtava ele <3 Taijetaa myö savolaiset olla aikamoisia venkuloita ;) Täällä yks pikku Savolainen viihtyy vaa edelleen yksiössään - buhhuijaa, no, perjantaina lähdetään Joensuuhun, jos ei hän sitä ennen halua maailmaan tupsahtaa. Onkohan miula liian hyvä koti masussa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö? Kyllä työ tosiaan ootte. <3 No mun on pitänyt sulle vastaillakin, että kyllä sä sen jostain arvasit, että siellä viihdytään pidempään. Ymmärtäis nyt jo, että täällä on toukokuu ja aurinkoa ja muutenkin niin paljon kivempaa ulkopuolella. ;)

   Poista
 2. Voi ihana!

  Tämä body pääsi jatkamaan elämäänsä maailman parhaaseen uuteen osoitteeseen. Olisi ollut vääryys jättää tämä lievästi kakkatuhruinen body laittamatta sinulle. Tai siis Pesoselle. <3

  Taatusti jutut jatkuu. Somessa ja ehdottomasti joskus myös ihan livenä! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana Maru <3 Tulee hyvä mieli, että on tällaisia ihmisiä.

  On muuten jännä miten joskus toisen kanssa jo netissä jutut toimii niin, että tietää heti, että ystäviä voisi tulla. On tää blogimaailma mahtava:) Hyvä mieli teidän puolesta.

  VastaaPoista

INSTAGRAM | @lindsonja

Uusimmat postaukset