Vappuvarpaat

Nämä vappujuhlat jäävät mieleen elämäni riehakkaimpina. Kuten hieman keskeneräisen oloisesta vapputoivotuksesta on osa jo päätellytkin (ja viimeistään instasta voinut asian varmistaa), niin vappu otettiin vastaan meidän perheessä ensimmäistä kertaa neljän hengen voimin. Perheen hännänhuippu on ehkä vähän mini, mutta sitä voimaa löytyy kyllä.Aivan valloittava pieni mies päätti tulla maailman sopivasti vappujuhlan alla. Juuri sinä päivänä, joka oli äidin vahvin veikkaus syntymäpäiväksi. Toukokuun ensimmäisen päivän kunniaksi kotiuduimme kolmepäiväisemme kanssa. En voisi olla onnellisempi! Sairaalassa oli mielettömän hyvä palvelu, mutta koti on aina koti - ainakin tällaiselle, joka on huono nukkumaan muualla. Kolme päivää valvottuani, en muista paistoiko kotimatkalla aurinko, mutta ainakin se tuntui siltä. 

Tämä toinen kerta oli niin erilainen. Kaikki tapahtumat ovat hyvin muistissa, erityisesti ensihetket vauvan kanssa. Onko tämä oikeasti minun? Saako tämän muka viedä kotiin? Onpa hän ihana, vähän ehkä hassunnäköinen, mutta ihana. Vaikka yritin odottaa erilaista vauvaa kuin esikoinen, niin silti tuntui hassulta, että erojakin löytyy. Nyt hän on vain ja ainoastaan ihana.

Ensimmäinen yö kotona. Jännää. Kutkuttavaa. Ihanaa. Vauvakupla.

P.s. Sanoinko jo, että ihanaa! 

Kommentit

 1. Ihanaa! <3 tuhannesti onnea! Miten suloiset minivarpaat, pari kuukautta sitten olin aika varma ettei vauvakuume vielä alkais kuumotella, mutta kyllä se vaan kuumottelee. Mut ei, ei nyt. Mä iloitsen teidän suloisista vauvakuvista :)

  VastaaPoista
 2. Oikein paljon onnea! <3 Niin suloiset pienet varpaat.

  VastaaPoista
 3. Valtavasti onnea varpaista! Aika ihanilta ne kieltämättä näyttää ;)...!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, paljon paljon onnea koko perheelle! <3

  VastaaPoista
 5. Ihanaa! Paljon paljon onnea ja jaksuja koko perheelle! <3

  VastaaPoista
 6. Onnea Sonja ja koko perhe ♡♡ Ihanat vauvan varpaat ja hienoa että kaikki meni hyvin. Nautihan olostasi vauvakuplassa!

  VastaaPoista
 7. Onnea onnea onnea!! Mulla on ihan kamala vauvakuume... Mutta mutta miten mun pää kestää sen raskausajan!?! No mä tuun joku päivä nuuskuttamaan tätä ihanaa suloista.. <3

  VastaaPoista
 8. Ihanaa <3 Onnea paljon! Parhaat vappuvarpaat <3

  VastaaPoista
 9. Oi ihania uutisia, tuhannesti onnea teille kaikille - isoveljelle ja vanhemmille! Vauvakuplassa on maailman paras olla. ❤ eikä mene kuule kauaakaan kun poitsut jo yhdessä touhuavat, täällä oon joka päivä niin kiitollinen kun meidän veljeksillä on toisensa. ❤ suloisia, vauvantuoksuisia päiviä & tietty hyvää Vappua teille!

  VastaaPoista
 10. Oikein paljon onnea koko perheelle!<3 Täälläkin nuuhkitaan, ihastellaan ja ihmetellään viiden vuorokauden ikäistä pikkumiestä <3

  VastaaPoista
 11. Huoh, instassa jo onnittelinkin, mutta onnea vielä kerran täältäkin :) Niin on suloinen pikku tapaus! Täällä vaan odotellaan yllätys yllätys vieläkin - buuuu :D Noo, viikon päästä perjantaina viimeistään, se on varmaa se!

  VastaaPoista
 12. Tuli kyyneleet silmiin! Onnea vielä tätäkin kautta! ♥ Nauttikaa! Nuo ensimmäiset päivät ja viikot ovat niin ihmeellisiä! ♥♥

  VastaaPoista
 13. Hurjan paljon onnea pienistä vappuvarpaiden kantajasta <3 ihanaa vauvakuplailua <3

  VastaaPoista
 14. Ihanaa ihanaa ihanaa <3 Ihan hurjasti onnea!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti