Juhlavalmisteluja

Huomenna on Pesosen ristiäispäivä. Tänään ollaan siis touhua täynnä. Vaikka mielestäni olen valmistellut juhlia koko viikon, niin kaikki näkyvä jää kuitenkin tähän loppuun ja mikäli yhtään itseäni tunnen, niin jopa viime tippaan. Juhlien järjestely on kivaa ja se suunnittelu melkeinpä se herkullisin osuus.

Usein on pakko silti löysätä hieman vaatimustasoa, kyseessä on kuitenkin perhejuhla eikä presidentin vierailu. Sitä paitsi tykkään, että saan itse myös osallistua juhlaan eikä toimia vain tarjoilijana. Suurin ongelma ja stressin aihe tässä taitaa olla asunnon koko, vaikka vieraita ei ihan mahdottomasti tulekaan, mutta olisi mukava saada jokaiselle jokin paikka mihin laskea kahvikuppi. 

Tänään ohjelmaan kuuluu lisää siivousta, koska viikolla tehty "siivous" käsitti lähinnä asunnon mylläystä, tavaroiden etsimistä ja lainakamojen sisään kantamista. Sitten pitää järjestellä ja koristella sekä käydä kukkakaupassa. Tänään myös leivotaan. Se on kuitenkin aloitettava uunin pesulla, koska sen pohjalla krääsää bostonin täytteet

Mutta ei hätää, lastenvahti on jo tilattu! (Sitä kuuluisaa omaa aikaa siis tiedossa.)

Kommentit

Lähetä kommentti