Talon valtaus

kesäkuuta 15, 2015

Valtasimme viikonloppuna mummilan kun tiesimme, että talo on tyhjillään. Kamat leveeksi sisälle ja ulos viettämään kesäpäivää. Pakko päästä hieman lieventämään meidän kroonista kotipihakateutta. Vastoinkäymiset talon löytämiseksi kun tuntuvat vain jatkuvan ja tämän kesän osalta saa varmaan jo heittää pyyhkeen kehään omasta takapihasta. Onneksi on näitä paikkoja, joihin pääsee grillaamaan ja chillaamaan pihamaalle.

Ei nämä kesäpäivät varmaan tuntuisi miltään ilman tuota pitkää talvea tai juupas-eipäs-kevättä. Eeveli nauttii ulkona olemisesta, vaikka kattorempan keskellä sai olla hieman varuillaan, ettei mitään haavereita sattuisi. Illalla jätkä simahti sänkyyn ihan ennätysajassa. Miesväkeen tarttuu aurinko paremmin kuin tapettiliisteri seinään. Mutta minä ja rusketus...not so much. 

Alla muutama fiiliskuva, mutta suurimmaksi osaksi kamera unohtui aina jonnekin. Talon valtaus innosti myös ystäviä piipahtamaan terassikahville, joten ajankulu oli taattu. Aamulla kuitenkin sateen ropistessa ikkunaan pakkasimme tavarat ja suuntasimme auton nokan takaisin Turkuun. Sadepäivä viilentää terassikuumetta ihan mukavasti.


You Might Also Like

0 kommenttia

INSTAGRAM | @lindsonja

Uusimmat postaukset