Kaksoskakku

heinäkuuta 22, 2015


Eilen juhlittiin miehen ja hänen kaksoissiskonsa syntymäpäivää. Ristiäisistä lähtien on himottanut kokeilla ruusupursotusta uudelleen, mutta kun vähän pitäisi katsoa mitä sinne suuhun laittaa, niin ei ole tullut väsättyä kakkua pelkästään harjoituksen ilosta. Olen aika innostunut leipomisesta, erityisesti tällaisesta näpertämisestä. Mutta pakko hieman rajoittaa, koska söisin kaiken mitä tekisin. (Lisäksi syön aina kuormasta!)

Tämä kaksivärinen pursotus tuli vastaan kun suunnittelin minttu-suklaakakkua ja nyt mikäs sen oivallisempi tilanne kuin noiden "meidän" kaksosten kakku. Mutta kuten aina keksin värityksen taas ihan lennosta ja tuli vieläpä ihan karsea kiire tuon koristelun. Vihreää väri löytyi hyllystä ja punaista varten keksin sulattaa pakkasesta mansikoita. (Siksi väri ei ole niin kirkas kuin tuo vihreä, kun on ihan aito väri.) Yllättävästi tuli myös mansikan makua vaikka aika vähän laitoin. En ehtinyt hyydytellä kuorrutetta, joten se pääsi ikävästi lässähtämään ja piti korjailla. Ruusuja...tai siis noita epämääräisiä kiekuroita piti tulla myös sivuille, mutta kakusta tuli sittenkin ajateltua isompi, joten menin hieman matalamman aidan kautta.

Pohjan tein levykakkupohjista leikkaamalla. Siellä myös kahta väriä, vaalea sekä kaakaopohja. Välissä on mansikkamoussea, vaniljakreemiä ja mansikkakermavaahtoa. Ihanan ällömakeaa! Jotenkin tuo pastellivärinen kakku erottui kahvipöydässä. Haha! Vieraat kehuivat makua, ja itseasiassa olihan sen oltava hyvää kun pelkässä kuorrutteessa on jo 300g voita ja 1,5 purkkia tomusokeria!

Sisko on myös vauvan kummitäti ja asuu nyt iloksemme paaaljon lähempänä kuin aiemmin. Siellä diggaillaan kovasti mustavalkoisesta sisustuksesta. Ja tatuoinneista! (Hih!)

Nyt pitää keksiä joku kissanristiäinen vielä, että voin harjoitella lisää ja tuo ruusukiekuran teko menisi selkärankaan! Nämä kiekurat meni suoraan takapuoleen...











You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Löysin vasta tänään tämän sinun blogisi ja ihastuin heti kertaheitolla! Aivan ihastuttava, tiedän mitä lukea kun saan illalla tuon minun kauhukaksikon pehkuihin <3

    VastaaPoista

INSTAGRAM | @lindsonja

Uusimmat postaukset