Kaunista ja kuplivaa

heinäkuuta 27, 2015

Salaisuus piilee aina yksityiskohdissa. Rakastan kaikessa suunnittelussa detaljien hiomista. Suunnitellessani vauvan ristiäisiä sain ehdotuksen Finn Spring -yhteistyöstä. Tiesin heti, että sitä olisi oivallista hyödyntää kastejuhlassa. Vaikka juhlisi vain pienimuotoisesti, on ihana panostaa tarjoiluun ja koristeluun. Asettelin juhlalliset Spring Aqua Premium -lähdevedet suuren juhlan tyyliin sinkkiämpäriin. Kun juhlallisuuksien ja vauvan hoitotoimenpiteiden jälkeen pääsin itse kahvipöytään, huomasin lähdevesien tehneen hyvin kauppansa.

Juhlapäivästä oli odotettavissa niin lämmin kuin tänä kesänä nyt saattoi odottaa. Pienessä kodissa taisimme kuitenkin päästä jopa sinne hellelukemiin saakka, joten virvokkeille oli kysyntää. Olin ensin ajatellut laittaa kivennäisvettä tarjolle karahvissa, mutta nämä pullot ovat niin kauniita, että käyvät juhlapöytään tai kattaukseen hyvin sellaisenaan. Spring Aqua on vesien shampanja ja luonnollisesti kotimainen. Vesi pulppuaa Multilan luonnonlähteestä.
Finn Spring Oy on suomalainen perheyritys, joka panostaa ympäristötietoisen ja aikaansa seuraavan kuluttajan tarpeisiin. SPRING-tuotteiden valmistus on suunniteltu vastuullisesti niin, että tuotteista syntyvä hiilijalanjälki on mahdollisimman pieni. Valmistusmenetelmiä myös kehitetään jatkuvasti päästöttömämpään suuntaan. Yritys myös hyvittää syntyneen hiilijalanjäljen investoimalla päästöjen verran rahaa päästöttömiin energiahankkeisiin.

Tällä hetkellä Finn Spring Oy lahjoittaa LifeStraw-vedenpuhdistuslaitteita Keniaan. Yksi laite tuottaa 18 000 litraa puhdasta vettä. (Lue lisää vastuullisesta tuottamisesta ja hiilijalanjäljen hyvittämisestä, finnspring.fi.) Spring Aqua Premium ei ole pelkästään kaunis kuori. Suomalainen lähdevesi on tutkitusti (UNESCO) maailman parhainta laatua.  SPRING-tuotteissa yhdistyy oikeastaan kaikki mitä itsekin suosimiltani tuotteilta toivon. Laatu, design ja vastuullisuus.
Ihan pelkkää vettä ei kuitenkaan juhlissa nautittu, vaan loihdimme vauvan kummitädin ja äitini avustuksella pienen pöydän täyteen herkkuja. Tarjoilupöydässä oli täytekakun lisäksi mm. voileipäkakkua, suolaisia minipiirakoita ja mansikoita sekä juhliin suunnittelemani minttu-suklaakakku. Tarjoilupöydästä tuli kivan näköinen - leikkisä, mutta juhlallinen, ihan kuin nuo kuplat lähdevesipulloissa.
Yhteistyössä Finn Spring

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Onpa suloinen kattaus ja kivan näköiset vesipullot :)

  VastaaPoista
 2. Nuo pullot on kyllä niin kauniita. Väritys ja muoto on juhlava, joten voi laittaa tarjolle vaikka juhlapöytään! Herkullisen näköiset juhlat muutoinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä tosi kauniita ja sopii loistavasti juhlapöytään. :)

   Poista

INSTAGRAM | @lindsonja

Uusimmat postaukset