Lapsiperheet Helsingissä, päivä 2

heinäkuuta 14, 2015

Muutama kuva reissun toisesta päivästä (eka päivä). Vaihtoehtoina meillä oli toiseksi kohteeksi joko lintsi tai Heureka. Sunnuntaille luvattiin vähän lauantaina nätimpää päivää, joten päätimme mennä lintsille. Heurekassa olisi kyllä säästynyt kuivempana. Päivä alkoi pienellä odottelulla autoissa, kun taivas repesi juuri huvipuiston aukeamisaikaan. Ei se mitään, hauskaa sekin oli. Postauksen lopusta näette kuinka hauskaa se oikein oli.

Niin ikään Lintsikin oli meidän pojalle uusi kokemus (tai pojille kun yllättäin vauvakin oli ensimmäistä kertaa). Enkä itsekään muistanut kunnolla Linnanmäen tarjontaa kun edellistä kerrasta on monia vuosia. Linnanmäki saa meiltä kymmenen pistettä ja papukaija merkin monista maksuttomista laitteista. Kolusimme kaikki maksuttomat laitteet, emme siis ostaneet siis lippuja tai rannekkeita ollenkaan. Aika kului pääasiassa kolmessa laitteessa merirosvolaivassa, miniautoissa (törmäilyautot) ja autokarusellissa. Sadepäivä mahdollisti sen, että autokarusellissa ei olisi tarvinnut edes nousta laitteesta kierrosten välillä, mutta toki pojat kävivät läpi kaikki karusellista löytyneet ajoneuvot.

Muutaman kunnon sadekuuron saimme niskaamme, mutta oma viehätyksensä siinäkin. Ja autossa odotti kuitenkin kuivat varavaatteet. Kun mukana on viisi alle 5-vuotiasta lasta niin itkun määrä on koko ajan vakio. Tosin vauvat nukkuivat tyytyväisinä rattaissaan, kuivassa ja lämpimässä eivätkä edes tiedä käyneensä missään. Mutta kaikesta huolimatta meillä oli ihan älyttömän mukava reissu. On helppoa reissata perheen kanssa, joissa on saman ikäisiä lapsia kun rytmi on aikalailla sama.

Paluumatkalla kohti Turkua teimme vielä pysähdyksen kunnon kurmeen äärelle, Lohjan apsille. Kuulimme Turun kutsun ja pysähdyimme nauttimaan heseateriat. Paitsi allekirjoittanut otti taas pitsaa ja sehän näkyy naamasta tänään! E söi lihapullat ja muusin ja antoi aikuisille kunnon piston sydämeen ilmoittaessaan, että "Nam, tämä on kunnon ruokaa!"

Ja sitten se loppuhuipennus. Lintsin edessä odotellessa naapuriautosta kilahti whatsapp-ryhmäämme video. Totaalinen naurukuolema. Laitanpa tämän kieli poskessa tehdyn insideläppävideon teillekin. Ei varmaan avaudu, mutta kertonee, että hauskaa oli! 


You Might Also Like

4 kommenttia

 1. On kyllä hauska tuo teidän tapaamistarina Jennan kanssa! :) Arvontavoitosta lähti noin suuri ystävyys liikkeelle <3 Ihanaa <3 Arpa meni oikeaan osoitteeseen :)
  Kivankuuloinen Helsinginreissu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tarina jota jaksan kyllä aina kertoa. Jotenkin niin uskomaton kohtalo. :P

   Poista
 2. "Ja meillä kaikilla oli niin mukaavaa!" <3

  VastaaPoista

INSTAGRAM | @lindsonja

Uusimmat postaukset