TV-tason tuunaus

heinäkuuta 11, 2015

Mies on lomalla, mutta firaabelityö veti parina päivänä takaisin työpaikalle. Poitsu pääsi taas tutustumaan isin työpaikalle, ja tietysti myös osallistumaan puuhommiin. Oi, kunpa ylimääräistä aikaa voisi jostain ostaa niin R voisi hyvin viettää siellä työpaikalla enemmänkin aikaa, ainakin näiden omien töiden merkeissä. Puun väri ei ole aiemmin erityisesti säväyttänyt, koska yhdessä asunnoistamme oli sinällään kauniin puulattian lisäksi myös paneelikatto ja paneeliseiniä. Tuli paneeliähky. Nyt kuitenkin pitkän valkoisen ajan jälkeen puu näyttää taas kivalta. Ja tietysti oman säväyksensä tuo se, että on perheen omaa käsialaa. 

Pikkuveljen muuttaessa tyttöystävän kanssa yhteen, saimme jäämistönä tv-tason. Mallia Jysk, mikäli oikein muistan. Tv-taso on ottanut muutoissa osumaa ja toisen laatikon etulevy oli irti. Mies sai idean tehdä uuden tason ja lopputulos on mielestäni tosi kiva! Ja vielä kivemmaksi ja edustavammaksi se varmasti muuttuu kun pääsemme muuttamaan uuteen kotiin, jossa lattiana on harmaa tammi. Pieni muutos, mutta aika ryhdikäs kovia kokeneelle tasolle sanoisin.

Otetaan tyylikkäämmät kuvat sitten uudessa osoitteessa. Nyt ei enää jaksa panostaa.

(Hellekesäkin ilmeisesti antaa odottaa itseään niin kauan, että meillä on oma terassi. Jes!)(Mitä ihmeen pikselihöttöä mun kuvat nyt on?)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Ilmeisesti siis on teidän mallistoa. Pieni muutos antoi kovia kokeneelle tasolle kyllä ryhdikkään ja uniikin ilmeen.

      Poista

INSTAGRAM | @lindsonja

Uusimmat postaukset