3 kuukautta

elokuuta 04, 2015

Yksi merkkipaalu pienen ihmisen elämässä jäi muuttohommien jalkoihin. Meidän pieni Ropponen täytti kolme kuukautta juuri varsinaista muuttopäivää ennen. Neuvola on vasta ensi viikolla, mutta näppituntuma sanoo, että jäbä on kaksinkertaistanut syntymäpainonsa tässä kolmen kuukauden aikana. 

Siihen kasvuun aina havahtuu merkkipäivinä. Niin itsensä näköinen, silti ihan erilainen kuin vaikkapa kaksi kuukautta sitten. Rimpulasta on tullut ihana pullaposki. Muiden silmin hän on kuulemma ihan isoveljen näköinen. Ja sitä hän oli minunkin mielestäni siinä alle kuukauden ikäisenä. Nyt näen hänessä kuitenkin myös omia piirteitäni.

Ensimmäiset kaksi kuukautta oli yöherätysten kanssa todella rankkoja. Nyt olemme ihan ihmeissämme siitä, että tämä osaakin nukkua jo 3-5 tunnin pätkiä. Yön ensimmäinen unipätkä on jo lähes joka yö yli 4 tuntia. Päivisin hän on aika helppo, eikä ihan turhia kitise. Mutta jos ääni nousee, sen rinnalla kalpenee moni palosireeni. 

Se on varmaan aika helpon vauvan merkki, kun toinen on poissa niin se tuntuu ihan omalta ajalta. Eräs lauantai halusin hirveästi lähteä elokuviin ja suunnittelin, että isoveli voisi mennä mummille hoitoon, jotta pääsisimme vähän rentoutumaan leffateatterin hämyyn.

Eiku hetkinen...

You Might Also Like

4 kommenttia

INSTAGRAM | @lindsonja

Uusimmat postaukset